De spelers van Uruguay genoten van een barbecue tijdens de interlandbreak.
Volledig scherm
De spelers van Uruguay genoten van een barbecue tijdens de interlandbreak. © Twitter UruguayanHeroes

Ploegbarbecue bij Uruguay blijkt slagveld: 16 spelers testen positief, Suárez ontbreekt tegen Barça

Buitenlands voetbalNa de interlandbreak keren liefst zestien spelers van Uruguay met een positieve coronatest terug bij hun clubs. Hierdoor missen Luis Suárez en Lucas Torreira de kraker met FC Barcelona en mogelijk ook de komende Champions Leagueduels. De voorzitter van Atlético Madrid is niet te spreken over het voorval en eist een uitleg. De Uruguayaanse voetbalbond krijgt van de overheid ook een boete van omgerekend 12.600 euro. 

4 reacties

 • Kamal Kamal

  8 maanden geleden
  Ja ze zijn misschien besmet maar ze zullen zeker niet doodgaan dus waar zit het probleem nu?
 • Kris Leynen

  8 maanden geleden
  Dit bewijst nogmaals dat besmettingen niet tussen de lijnen gebeuren maar wel na de wedstrijd, waardoor indien geen kleedkamer gebruik en kantine gebruik, men wel trainingen kan organiseren, zodat men terug meer sportmogelijkheden heeft
 • Bart Vaes

  8 maanden geleden
  Zo moeten ze maar varen ... De ongenaakbare voetballer .
 • Paul Van Hooland

  8 maanden geleden
  Hier zie je dus dat volume aan mensen MOET vermeden worden . Dit zijn nochtans sterke gezonde voetballers .
 1. Thomas Müller toont schrikwekkende foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”
  Time-Out

  Thomas Müller toont schrikwek­ken­de foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”

  Na een EK voetbal dat voor de Mannschaft al in de achtste finales strandde tegen Engeland, begint Thomas Müller (31) aan een nieuw seizoen met Bayern in de Bundesliga. Dat doet hij door een foto, genomen tijdens zijn vakantie op Sardinië, te posten van zijn voeten. Geen fraai zicht. Blauwe tenen, kapotte nagels, samengegroeide deeltjes. Müller ziet er duidelijk de humor wel van in: “Ik moet wel eens dringend langs bij Nagelsmann.” De ex-coach van Hoffenheim en RB Leipzig (34) is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van Bayern.
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.
 2. Football Talk. KV Kortrijk wint met ruime cijfers van Oudenaarde - Standard speelt oefenmatch tegen Rennes na noodweer achter gesloten deuren - Istanboel ontvangt CL-finale in 2023
  Voetbal

  Football Talk. KV Kortrijk wint met ruime cijfers van Oudenaarde - Standard speelt oefenmatch tegen Rennes na noodweer achter gesloten deuren - Istanboel ontvangt CL-finale in 2023

  Daags voor de galamatch tegen het Franse Lille heeft KVK met 1-6 gewonnen van Oudenaarde. Bij de Kerels verscheen tester Tshimanga aan de aftrap. Youngster Benidianishvili trof na amper drie minuten al raak. Nieuwkomer Herrmann maakte even later zijn eerste goal voor KVK. Voor de rust lieten ook Selemani en Gueye nog de netten trillen. In de tweede helft maakte Gueye zijn tweede van de avond en kon de jonge Arthur Desot de eindstand op het bord zetten. Er was nog altijd geen spoor van rechtsachter Gilles Dewaele. Hij mist hoogstwaarschijnlijk de competititestart. KVK begint volgende week zaterdag aan zijn seizoen tegen promovendus Seraing. (IVDA)