Clement en de spelers van AS Monaco.
Volledig scherm
Clement en de spelers van AS Monaco. © VTM Nieuws en AFP

Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket: “Maar fierheid is groter dan ontgoocheling”

Ligue 1Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en AS Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. “Uiteraard komt dit hard aan. Maar als je ons parcours bekijkt, is de fierheid groter dan de ontgoocheling.” 

12 reacties

 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Typisch Belgisch : blunderen maar toch fier zijn . We hebben zo'n minister "gehad" .
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Allee Jos. Als je de ploeg van positie 8 of zo iets naar 3 brengt, zal het toch wel geslaagd zijn zeker!?
 • Ivan De Bakker

  4 maanden geleden
  Waar zitten degene die op voorhand beweerden dat Clement daar niks kon doen omdat hij toch maar een fluttrainer was? Laat jullie nog es horen? Of is het daar te gezellig onder jullie steen?
 • Ordos Tutrifore

  4 maanden geleden
  Doelstelling in ieder geval gehaald met onderscheiding; Europees voetbal gegarandeerd. Als het geen Champions League wordt, zeker Europa League.
 • Mathieu Vangerven

  4 maanden geleden
  Nogmaals een bewijs dat een wedstrijd duurt tot het eind signaal.
 1. “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekgeschiedenis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PSG-concurrente, lekt uit
  Play
  Voetbal
  2

  “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekge­schie­de­nis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PS­G-concurren­te, lekt uit

  Uit berichten via WhatsApp en haar zoekgeschiedenis blijkt hoe groot de haat was van gewezen PSG-speelster Aminato Diallo (26) naar haar ploegmaats toe en in het bijzonder Kheira Hamraoui (31), haar concurrente op het middenveld bij PSG en de Franse nationale ploeg. Dat blijkt uit onthullingen uit het politieonderzoek naar de opzienbarende mishandeling die Hamraoui vorig jaar onderging. De voetbalster werd uit haar auto gesleurd en toegetakeld door twee gemaskerde mannen. Diallo is na een tien maanden durend onderzoek inmiddels voor de tweede keer gearresteerd. Ze schreeuwt nog altijd haar onschuld uit.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.