Clement en de spelers van AS Monaco.
Volledig scherm
Clement en de spelers van AS Monaco. © VTM Nieuws en AFP

Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket: “Maar fierheid is groter dan ontgoocheling”

Ligue 1Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en AS Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. “Uiteraard komt dit hard aan. Maar als je ons parcours bekijkt, is de fierheid groter dan de ontgoocheling.” 

12 reacties

 • rik casteleyn

  1 maand geleden
  Typisch Belgisch : blunderen maar toch fier zijn . We hebben zo'n minister "gehad" .
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Allee Jos. Als je de ploeg van positie 8 of zo iets naar 3 brengt, zal het toch wel geslaagd zijn zeker!?
 • Ivan De Bakker

  1 maand geleden
  Waar zitten degene die op voorhand beweerden dat Clement daar niks kon doen omdat hij toch maar een fluttrainer was? Laat jullie nog es horen? Of is het daar te gezellig onder jullie steen?
 • Ordos Tutrifore

  1 maand geleden
  Doelstelling in ieder geval gehaald met onderscheiding; Europees voetbal gegarandeerd. Als het geen Champions League wordt, zeker Europa League.
 • Mathieu Vangerven

  1 maand geleden
  Nogmaals een bewijs dat een wedstrijd duurt tot het eind signaal.
 1. Maakt Lewandowski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”
  Bundesliga
  2

  Maakt Lewandow­ski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”

  Robert Lewandowski blijft zijn vertrekwens bij Bayern München van de daken schreeuwen. De Poolse spits, morgen oog in oog met de Rode Duivels, zegt dat er iets “gestorven” is in de relatie tussen hem en de Duitse recordkampioen. ‘Lewa’ (33) diende vorige maand een transferverzoek in — hij wil koste wat het kost naar FC Barcelona. Dat zint het Beierse bestuur alles behalve.
 1. Ook Ronaldo betaalt prijs duurdere bouwmaterialen: de megavilla waarin hij straks op pensioen gaat kost nu plots bijna 20 miljoen
  Time-Out
  32

  Ook Ronaldo betaalt prijs duurdere bouwmateri­a­len: de megavilla waarin hij straks op pensioen gaat kost nu plots bijna 20 miljoen

  Zijn ‘pensioenoptrekje' krijgt steeds meer vorm. Maar wordt wel een flink pak duurder. De steeds meer zeldzame en duurdere bouwmaterialen doen ook Cristiano Ronaldo (36) dieper in de portefeuille tasten. 20 miljoen euro in plaats van 12 - al is dat nu niet meteen een ramp voor wat zijn absolute droomvertrek moet worden in de chique Portugese badplaats Cascais, dichtbij Lissabon.