EPA
Volledig scherm
© EPA

Pech voor scorende Jason Denayer: Rode Duivel twee maanden out met enkelblessure

Buitenlands voetbalJason Denayer staat een tweetal maanden aan de kant met een enkelblessure. Dat bevestigt zijn club Lyon.

3 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  1 maand geleden
  Geen al te groot verlies. Er lopen zelfs in Vlaanderen betere centrale verdedigers rond. Denayer is veel te traag en maakt elke wedstrijd 1 of 2 blunders.
 • Dimitri Ganje

  1 maand geleden
  Ritchie delaet oproepen
 • Mario Vermeiren

  1 maand geleden
  Wie zal de kosten kunnen betalen? De Russen hebben geen staatsschulden en enorme natuurrijkdommen en soliede klanten in Oosten ( Oost-Azië ) . De Amerikanen hebben enorme staatsschulden en veel papieren geld , gedrukt door de Fed . Ze zijn failliet en wij domme Europeanen zullen het gelag betalen.
 1. Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeersongeluk onder invloed: “Walgelijk en totaal onacceptabel”
  Play
  Eredivisie
  4

  Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeerson­ge­luk onder invloed: “Walgelijk en totaal onaccepta­bel”

  Ophef in Nederland om Heracles-speler Rai Vloet (26), in 2019 nog twee keer actief in de Jupiler League in het shirt van Sint-Truiden. De speler had in november vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakt waarbij hij onder invloed was en maakte zaterdagavond al zijn rentree. Niet naar de zin van de fans. Zo’n vijftig supporters wachtten de spelersbus in Almelo op.