Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Paus Fransiscus feliciteert spelers Bayern München

Een dag na hun klinkende 1-7 overwinning in de Champions League op het veld van AS Roma hebben de spelers van Bayern München een bezoekje gebracht aan paus Franciscus.

 1. Machteloos AS Roma niet opgewassen tegen pletwals Bayern München: 1-7

  Machteloos AS Roma niet opgewassen tegen pletwals Bayern München: 1-7

  Bayern München heeft tegen AS Roma getoond wie op dit moment de meest complete ploeg is van Europa - en waarschijnlijk van de hele wereld. De Duitsers tikten de Romeinen negentig minuten lang van het kastje naar de muur. Na een goed halfuur had 'Der Rekordmeister' de Italianen al met huid en haar verslonden. Robben (2x) Götze, Lewandowski en Müller waren de doelpuntenmakers van dienst. Na de pauze deden ook invallers Ribéry en Shaqiri hun duit in het zakje. Het doelpunt van Gervinho tussendoor was niet meer dan een verdiende eerredder: 1-7.
 2. All-time topscorer Tweede Bundesliga raakt na 42 jaar een goal kwijt: “Ik ben ronduit geschokt”
  Buitenlands voetbal
  2

  All-time topscorer Tweede Bundesliga raakt na 42 jaar een goal kwijt: “Ik ben ronduit geschokt”

  Dat een goal tegenwoordig na enkele minuten nog door de VAR wordt afgekeurd, daar kijkt bijna niemand meer van op. Dat een goal na 42 jaar (!) nog van iemand wordt afgepakt, is toch zelden vertoond. Het is precies wat er in Duitsland is gebeurd. De inmiddels 63-jarige Dieter Schatzschneider, all-time topscorer van de Tweede Bundesliga, heeft ineens een goal minder.