Jeremy Doku
Volledig scherm
Jeremy Doku © Photo News

Papa Doku: “Vele clubs willen Jérémy, maar van Barcelona niks gehoord”

Buitenlands voetbalDe nog steeds maar 19-jarige Jérémy Doku zou in de komende mercato’s hot kunnen zijn. Volgens de Spaanse krant ‘El Mundo Deportivo’ staat hij ook op het verlanglijstje van Barcelona, maar vader David Doku doet dat af als een loos gerucht: “We hebben nog niks van Barcelona gehoord.”

10 reacties

 • Reygaerts raf

  1 jaar geleden
  En wat kan dan manneke. Zijn eigen gek dribbelen. En in het beste geval zich dan laten vallen voor een strafschop. Duidelijk een Anderlecht product.
 • Dave Cortens

  1 jaar geleden
  41 matchen 2goals 4ass. Veel te weinig. Mooie acties wel maar zelden levert het iets op.
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  19 jaar en al geplaagd door blessures , dat beloofd voor de toekomst . Veel kans dat deze op jonge leeftijd meer aan de kant gaat zitten dan spelen .
 • Jan Dhooghe

  1 jaar geleden
  50 miljoen euro voor een speler die in 41 wedstrijden 2 keer heeft gescoord? Groot talent, maar het rendement is er nog niet.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Snelheid is een groot wapen, maar wat je doet met de bal is nog voornamer. Daar kan nog aan gewerkt worden.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.