Ook Mexico is er bij op het WK.
Volledig scherm
Ook Mexico is er bij op het WK. © ANP / EPA

OVERZICHT. Ook Mexico en VS gaan naar WK - Nog acht landen bikkelen om laatste drie tickets

VoetbalTerwijl onze Rode Duivels twee experimentele oefenwedstrijden afhaspelden tegen Ierland en Burkina Faso, vochten nog heel wat landen voor een ticket voor het WK in Qatar. Een overzicht.

4 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Proficiat voor hem en zijn land Canada 👍 Succes verder !
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  TJ en Skov Olsen : daar wordt een Club-supporter pas echt vrolijk van👌👍. Thanks Bart en Vince voor het prima bijstellen na die Brugse rottransferzomer.
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Brugge gaat daar op tijd veel geld aan verdienen kassa kassa
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Nu nog Hazard op het WK en de Real bank is van goudwaarde.
 1. INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaanse geldschieter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  8

  INTERVIEW. Alan Pace, de Amerikaan­se geldschie­ter van Burnley, gelooft volop in Kompany: “Hij verdient meer krediet voor zijn werk bij Anderlecht”

  Operatie Verjonging is ingezet bij Burnley FC. In de kern, maar ook in de trainersstaf. Coach Vincent Kompany markeert “een nieuw begin”, volgens Burnley-voorzitter Alan Pace. En daarvoor krijgt onze landgenoot inspraak, tijd en veel vertrouwen. “Vincent is uitzonderlijk intelligent, zowel emotioneel als rationeel. Ik ga niet liegen: je kan niet anders dan onder de indruk zijn door iemand van zo’n kaliber.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?