Ook Mexico is er bij op het WK.
Volledig scherm
Ook Mexico is er bij op het WK. © ANP / EPA

OVERZICHT. Ook Mexico en VS gaan naar WK - Nog acht landen bikkelen om laatste drie tickets

VoetbalTerwijl onze Rode Duivels twee experimentele oefenwedstrijden afhaspelden tegen Ierland en Burkina Faso, vochten nog heel wat landen voor een ticket voor het WK in Qatar. Een overzicht.

4 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Proficiat voor hem en zijn land Canada 👍 Succes verder !
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  TJ en Skov Olsen : daar wordt een Club-supporter pas echt vrolijk van👌👍. Thanks Bart en Vince voor het prima bijstellen na die Brugse rottransferzomer.
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Brugge gaat daar op tijd veel geld aan verdienen kassa kassa
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Nu nog Hazard op het WK en de Real bank is van goudwaarde.
 1. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”
  LaLiga
  3

  Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”

  Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Beckham komt nog eens terug op veelbesproken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”
  Play
  Voetbal

  Beckham komt nog eens terug op veelbespro­ken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”

  Het was één van de dieptepunten in zijn carrière. Op het WK voetbal van 1998 pakte David Beckham rood in de achtste finale tegen Argentinië. Engeland verloor uiteindelijk de penaltyreeks en de grote ster werd de grote antiheld. Voor Beckham was dat de start van een zeer moeilijke periode, geeft hij vandaag toe. “Ik moest aan mezelf bewijzen dat ik nog op het hoogste niveau kon spelen", aldus Beckham, die ook onder meer lof heeft voor de fans van Manchester United (zie bovenstaande video).