Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Overname nu helemaal rond: Britse regering schrijft nieuwe licentie uit voor Chelsea

Buitenlands voetbalDone deal. De overname van van Chelsea door het consortium onder leiding van Todd Boehly is nu helemaal rond, want de Britse regering heeft een nieuwe licentie uitgeschreven voor de club. Gisteren had ook de Premier League de overname al goedgekeurd.

2 reacties

 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Misschien dat ik ter kwade trouw ben, maar de EU en de VS willen beslag leggen op eigendommen van Russen die bevriend zijn met Poetin ! Maar een verkoop van een Britse voetbalploeg, door een Rus, aan een Amerikaans consortium dat is blijkbaar geen enkel probleem voor de EU, de Britten, en vooral voor de Amerikanen !
 • Gino De Neef

  1 maand geleden
  Want daar was twijfel over?
 1. De cijfers achter de 10 duurste sportclubs nu miljardenverkoop van Chelsea officieel is: van ruzie om een racepaard tot 50 miljoen commissie voor de directie
  PREMIUM

  De cijfers achter de 10 duurste sportclubs nu miljarden­ver­koop van Chelsea officieel is: van ruzie om een racepaard tot 50 miljoen commissie voor de directie

  Een Rus ruimt in Londen plaats voor een consortium van Amerikanen. Het Europees voetbal als ‘Land of Opportunities’. Met een investering die oploopt tot 4,9 miljard euro is Chelsea FC nu ook officieel de duurst sportclub ooit. Wij doken in de verhalen achter de tien strafste verkopen ooit in de sport. Van een gedwongen exit door racisme, over ruzie om een racepaard tot de schoonzoon van Donald Trump. Ziet u de dollars rollen?
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.