Opvallende beelden: Oranje-afvaller El Ghazi krijgt ‘slechtnieuws-appje’ van De Boer tijdens tv-opname

Buitenlands voetbalAnwar El Ghazi was woensdag één van de laatste acht afvallers van Oranje en gaat dus niet mee naar het EK. De manier waarop hij dat slechte nieuws hoorde was niet alleen opmerkelijk, maar is ook nog eens vastgelegd op beeld.

0 reacties

  1. Football Talk. Stroeykens tekent nieuw contract bij Anderlecht - “Speler uit de Premier League (29) opgepakt op verdenking van verkrachting”
    Voetbal
    41

    Football Talk. Stroeykens tekent nieuw contract bij Anderlecht - “Speler uit de Premier League (29) opgepakt op verdenking van verkrach­ting”

    Een 29-jarige een speler uit de Premier League is vandaag opgepakt op verdenking van verkrachting. Dat schrijft The Telegraph. De naam van de speler, die nog steeds vast zit, kan om juridische redenen niet worden genoemd. Wel is bekend dat het om een international gaat. De speler is opgepakt in zijn woning in Barnet, in het noorden van Londen. De verkrachting zou vorige maand hebben plaatsgevonden. De Metropolitan Police vertelde BBC Sport: “Op 4 juli werd bij de politie aangifte gedaan van verkrachting van een vrouw van in de twintig. Er werd gemeld dat de vermeende verkrachting plaatsvond in juni 2022. Het onderzoek naar de omstandigheden loopt nog.