José Mourinho liet zijn tranen de vrije loop.
Volledig scherm
José Mourinho liet zijn tranen de vrije loop. © PhotoNews

Opvallend beeld van huilende Mourinho na triomf gaat viraal: “Voor ons voelt dit als de Champions League”

Conference LeagueAS Roma wordt de tegenstander van Feyenoord in de finale van de Conference League. De ploeg van José Mourinho (59) knokte zich voorbij Leicester City en dat deed duidelijk wat met de Portugees. Mourinho was na affluiten tot tranen toe bewogen.

8 reacties

 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Hopelijk moet Morhino ook huilen na de finale maar dan van verdriet
 • Jean Paul Heck

  2 maanden geleden
  Hij gaat nog harder huilen als hij de finale van Feyenoord verliest
 • Yves Gysel

  2 maanden geleden
  Tielemans is een goede voetballer. Het enige wat echt ontbreekt dat is het echte killer instinct, maar zo zijn er maar weinig. Ronaldo, Ibramovich. Messi heeft dat ook niet, maar die gast is techisch gezien de beste voetballer ooit. Niet normaal. Zijn traptechniek is buitenaards.
 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Knappe prestatie van Mourinho met zo'n simpele ploeg de finale halen. Chapeau!! En Tielemans ? As usual, veel aan de bal en er weinig mee doen!
 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Ontgoochelt in Tielemans ,vertraagt het spel enorm ,is natuurlijk zijn positie niet daar moet een breker zijn geen spelmaker. Trainer mag dit verlies op zijn conto zetten.
 1. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”
  LaLiga
  3

  Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: “Bij ons is niemand groter dan de club”

  Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.
 2. Maakt Lewandowski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”
  Bundesliga
  2

  Maakt Lewandow­ski gebruik van ‘Webster ruling’ om vertrek naar FC Barcelona te forceren? “Het enige wat ik wil, is Bayern verlaten”

  Robert Lewandowski blijft zijn vertrekwens bij Bayern München van de daken schreeuwen. De Poolse spits, morgen oog in oog met de Rode Duivels, zegt dat er iets “gestorven” is in de relatie tussen hem en de Duitse recordkampioen. ‘Lewa’ (33) diende vorige maand een transferverzoek in — hij wil koste wat het kost naar FC Barcelona. Dat zint het Beierse bestuur alles behalve.