Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Opnieuw supportersrellen in Frans voetbal: “Alstublieft, welke beelden levert dit op?”

Ligue 1Het Franse voetbal heeft te maken met een golf aan supportersrellen. Na de competitiewedstrijd tussen Angers en Olympique Marseille (0-0) ging het woensdagavond weer mis. Fans van Marseille klommen over de hekken van het uitvak in het Stade Raymond-Kopa en gingen de confrontatie aan met aanhangers van Angers in het naastgelegen vak.

5 reacties

 • linda van landeghem

  1 jaar geleden
  Hopelijk wordt dit geen nieuwe trend in het voetbal. Zero tolérance wat mij betreft, vuurtje vlug doven. Geweld past niet in het hedendaags voetbal. Hooliganisme de kop indrukken.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Voetbal een feest ...🙄...? Blijkbaar niet voor sommige met paar draadjes los in hun boven kamer ...! Jammer voor de goeie echte supporters van hun club.
 • Wendy Vandereyken

  1 jaar geleden
  Dit is dan weer de keerzijde van de terugkeer van de supporters in de stadions.
 • Eddy DESMET

  1 jaar geleden
  Voetbal wordt zo stilaan een uitlaatklep voor allerhande opgekropte frustraties. Interessant voor voor de sociologen en psychologen. Waartoe zal dit alles leiden ?
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  Jongens, jongens, we moeten hier begrip voor hebben. Die knokkers hebben ook 1,5 jaar stil gezeten, dus die moeten ook nog heel wat schade inhalen.
 1. Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  2

  Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”

  De MLS is voor Dante Vanzeir (24) een stap in het onbekende. Volgens MLS-kenner en journalist Matthias Van Halst past het offensievere voetbal in de Verenigde Staten bij de nu voormalige aanvaller van Union en belandt hij met New York Red Bulls in een ambitieuze club. En dat alles hoeft niet het einde te beteken van het hoofdstuk Rode Duivels: “Op het voorbije WK in Qatar waren een veertigtal spelers uit de MLS actief.”
 2. Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagnevoetbal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  3

  Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagne­voet­bal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”

  In de hoofdstad van de Champagnestreek speelt Stade Reims volgens Franse waarnemers momenteel champagnevoetbal. Aan het roer van Reims, dat zondag naar PSG trekt, staat onze landgenoot Will Still. “Coach, dat klinkt zo… vaderlijk.” Interview met een 30-jarig trainerstalent. “Sinds het WK is mijn GSM nog niet gestopt met rinkelen.”