Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Opnieuw supportersrellen in Frans voetbal: “Alstublieft, welke beelden levert dit op?”

Ligue 1Het Franse voetbal heeft te maken met een golf aan supportersrellen. Na de competitiewedstrijd tussen Angers en Olympique Marseille (0-0) ging het woensdagavond weer mis. Fans van Marseille klommen over de hekken van het uitvak in het Stade Raymond-Kopa en gingen de confrontatie aan met aanhangers van Angers in het naastgelegen vak.

5 reacties

 • Eric Couwels

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt dit geen nieuwe trend in het voetbal. Zero tolérance wat mij betreft, vuurtje vlug doven. Geweld past niet in het hedendaags voetbal. Hooliganisme de kop indrukken.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Voetbal een feest ...🙄...? Blijkbaar niet voor sommige met paar draadjes los in hun boven kamer ...! Jammer voor de goeie echte supporters van hun club.
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Dit is dan weer de keerzijde van de terugkeer van de supporters in de stadions.
 • Eddy DESMET

  1 maand geleden
  Voetbal wordt zo stilaan een uitlaatklep voor allerhande opgekropte frustraties. Interessant voor voor de sociologen en psychologen. Waartoe zal dit alles leiden ?
 • Jeroen Custers

  1 maand geleden
  Jongens, jongens, we moeten hier begrip voor hebben. Die knokkers hebben ook 1,5 jaar stil gezeten, dus die moeten ook nog heel wat schade inhalen.
 1. Football Talk. Vertonghen en Benfica pas na verlengingen langs tweedeklasser in Portugese beker - Mangala (Stuttgart) testte mogelijk vals positief
  Voetbal

  Football Talk. Vertonghen en Benfica pas na verlengin­gen langs tweedeklas­ser in Portugese beker - Mangala (Stuttgart) testte mogelijk vals positief

  VfB Stuttgart kan misschien sneller dan verwacht opnieuw een beroep doen op Orel Mangala. De middenvelder had positief getest op het coronavirus maar een tweede PCR-test leverde een negatief resultaat op. “Het is mogelijk dat Orel vals positief was”, bevestigt Sven Mislintat, de sportief directeur van Stuttgart. “Maandag zullen we een nieuwe PCR-test laten afnemen. Dan zullen we zien wat het resultaat is.” Mangala bleek vrijdag als zesde VfB-speler in enkele dagen tijd positief en zit sindsdien thuis in quarantaine. De 23-jarige middenvelder miste daardoor de competitiewedstrijd op het veld van Borussia Mönchengladbach (1-1).
 1. Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaartje voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?
  PREMIUM
  Premier League
  26

  Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaart­je voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?

  De vraag over zijn doelpuntendroogte wordt ‘on repeat’ gesteld. Zijn trainer komt telkens met een andere verklaring. Chelsea staat op kop in de Premier League, maar in de topschutterstand blijft zijn duurste aanwinst achter. Romelu Lukaku - zelf maakt hij zich minder zorgen - versus de verwachtingen en de status. Welke andere topspitsen scoren op dit moment wél?
 2. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.