Cyriel Dessers.
Volledig scherm
PREMIUM
Cyriel Dessers. © Yannick Verhoeven / Orange Pictures / Photonews

Op visite bij Cyriel Dessers, die in Rotterdam voetbalgeluk hervindt: “Genk zal nooit een afgesloten hoofdstuk zijn”

Buitenlands voetbalCyriel Dessers (26) heeft bij Feyenoord opnieuw het voetbalgeluk gevonden. Met een goal tegen PSV en zijn eerste in De Kuip tegen NEC kreeg hij ook al ‘Het Legioen’ op zijn hand. Wij gingen op visite bij Dessers, die open praat over die knotsgekke deadline day, zijn relatie met Genk-coach John van den Brom en het verschil tussen voetballen in België en Nederland. “Toen ik tegen OHL negentig minuten op de bank bleef wist ik het, ik moest mijn lot in eigen handen nemen.”

7 reacties

 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Alles heb zijn reden, zou de Johan gezegd hebben ...
 • Mark Marken

  2 maanden geleden
  Sympathieke vent, niet zo’n bijzondere voetballer
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Ik blijf er bij veel te weinig kansen gekregen bij Racing door de coach en bekijk maar eens hoeveel 10 minuten of minder hij gekregen heeft, in de play-offs kreeg hij iets meer minuten en hij maken ook zijn doelpunt. Zet Cyriel in België bij Anderlecht een voetballende ploeg en hij is goed voor 20/25 doelpunten.
 • Danny Casseau

  2 maanden geleden
  Als men een goede speler niet zijn doel laat spelen heb je problemen zoals in Genk waarom gaan ze hem bijhalen Dessers is een goede speler en maakt zijn doelpunten in Genk werd hij niet aanvaard niet meer niet minder
 • François Nuyts

  2 maanden geleden
  Lijkt mij een heel vriendelijke kerel in elk geval . Geen capsones , gewoon , en niet zoals sommige voetballers , denken dat zij wat meer zijn dan een gewone sterveling .
 1. “Homoseksualiteit is gevaarlijke ideologie”: analist en gewezen Egyptisch international bekritiseert Premier League
  Play
  Premier League
  8

  “Homoseksu­a­li­teit is gevaarlij­ke ideologie”: analist en gewezen Egyptisch internatio­nal bekriti­seert Premier League

  In de studio van beIN Sports bleef het muisstil toen de Egyptenaar Mohamed Aboutrika (43) verkondigde dat homoseksualiteit “een gevaarlijke ideologie” is, online krijgt de gewezen voetballer er wel zwaar van langs. De ex-speler, goed voor 100 A-caps met Egypte en in 2008 verkozen tot ‘Afrikaans Voetballer van het Jaar’ voor de BBC, pleitte ervoor een door de Premier League gepromote regenboogcampagne voor de LGBTQ+-gemeenschap (lesbian, gay, bisexual, transgender en queer) te boycotten.