RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Op bezoek bij Thibaut Courtois: “Ramos, Modric, Benzema, Bale... Soms denk ik: f***, zie mij hier staan”

Buitenlands voetbalWe zijn verwend. We vinden het niet ééns meer verwonderlijk dat we het vliegtuig nemen naar Madrid voor een interview met de doelman van de grootste club ter wereld. Het voorrecht om de Rode Duivels te coveren, is een bodemloze cadeaumand. Met zicht op het fabuleuze trainingscomplex van Real Madrid: Thibaut Courtois (26). “Je hebt een halfuur”, stelt persverantwoordelijke Juan vriendelijk maar gedecideerd. Vamos.

2 reacties

 • fer brion

  4 jaar geleden
  Met het vliegtuig naar Madrid voor een interview en betogen voor het klimaat, moet kunnen.
 • kristoff mignon

  4 jaar geleden
  Ge moest vervult zijn van schaamte, het vliegtuig nemen voor een halfuurtje interview, in deze tijd van Mail en skype. Iedereen is errecht bezorgt om het milieu maar weinigen hebben de moed er iets aan te doen
 1. BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassadeur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”
  Play

  BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassa­deur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”

  In het journaal van de Duitse zender ZDF zijn naast de homofobe uitspraken van de Qatarese WK-ambassadeur Khalid Salman ook opvallende opmerkingen rond vrouwenrechten verschenen. Beelden tonen hoe Jochen Breyer, een reporter van ZDF, aanwezig is op een voetbalavondje met enkele Qatari. Geen vrouwen aanwezig, zij moeten thuisblijven. Daarnaast komt ook de discussie rond het verplicht dragen van sluiers aan bod. “Waarom kunnen vrouwen niet zonder sluier rondlopen?”, vraagt de reporter. Voor het antwoord grijpen de Qatarese mannen terug naar een vergelijking tussen een verpakt en een onverpakt snoepje.