Philippe Clement tijdens zijn vuurdoop in Nantes.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement tijdens zijn vuurdoop in Nantes. © Photo News

Onze man trok naar Nantes voor het Monaco-debuut van Philippe Clement, die goed beseft: “Er is nog veel werk”

Ligue 1Drie blessures en een troosteloze 0-0. Wij kropen in het spoor van Philippe Clement, die voor de gelegenheid een zwart maatpak had aangetrokken, bij z’n debuut als T1 van AS Monaco. Na een tegenvallende eerste wedstrijd is de druk er niet minder op geworden. “Offensief en defensief moet het beter, maar óók op fysiek vlak is er veel werk.”

7 reacties

 • jan boden

  4 maanden geleden
  Denk niet dat hij Pasen in Monaco moet vieren.
 • Alex Tas

  4 maanden geleden
  Hoe kun je nu in godsnaam na enkele dagen al resultaat zien ... Pas over ten vroegste 2 maanden kun je iets zeggen
 • Janus Trijp

  4 maanden geleden
  Zal gouw gedaan zijn.
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Objectief gezien heeft hij nog niet zo veel gerealiseerd! Kampioen spelen in een kneusjescompetitie, dat is gelukt, maar is dat een echte graadmeter? Ik hoop dat hij zijn woning in ons land gehouden heeft….
 • Aurdo Tutrifore

  4 maanden geleden
  Eén match en er zijn er al die zijn rekening maken.
 1. Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Season-award, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet
  Premier League

  Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Sea­son-a­ward, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet

  Kevin De Bruyne is één van acht genomineerden voor de Premier League Player of the Season award. De middenvelder van Manchester City kan de trofee een tweede keer winnen. Twee jaar geleden kwam hij in de poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins, als winnaar uit de bus. Vincent Kompany (2012) en Eden Hazard (2015) zijn de andere Belgen op de erelijst.
 2. “Hij is een Argentijn die niet goed zwemt. Emiliano onder water”: verontwaardiging in Frankrijk nadat Nice-fans lachen met verongelukte Sala
  Buitenlands voetbal
  1

  “Hij is een Argentijn die niet goed zwemt. Emiliano onder water”: verontwaar­di­ging in Frankrijk nadat Nice-fans lachen met verongeluk­te Sala

  Er heerst enorme verontwaardiging in Frankrijk. Tijdens Nice-Saint-Étienne (4-2) lachte een aantal thuisfans met de verongelukte Emiliano Sala, die in 2019 om het leven kwam bij een vliegtuigcrash toen hij op weg was naar zijn nieuwe club Cardiff City. “Hij is een Argentijn, die niet goed zwemt, Emiliano onder water, Emiliano onder water”, weerklonk gisteren in de Allianz Riviera.