AP/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© AP/HLN

Onze chef voetbal ziet Real naar winst counteren in epische Clásico: “Zidane verschuilt zijn cynische kantje achter een sympathieke glimlach”

La LigaReal Madrid had in de Clásico gisterenavond slechts 33% balbezit, maar het volstond om Barcelona met 2-1 opzij te zetten en de titelrace in La Liga ongemeend spannend te maken. Onze chef voetbal zag een Lionel Messi die worstelde met de omstandigheden, een Benzemiaans doelpunt en Zinédine Zidane, in wie meer José Mourinho schuilt dan je op het eerste gezicht zou denken. 

7 reacties

 • Nadine Huldemont

  1 maand geleden
  Elk jaar opnieuw moet barcelona minstens 10 punten meer halen dan de concurrentie om kampioen te worden. Elk jaar opnieuw worden ze bestolen zodat de koninklijke kan kampioen spelen.
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Ik ben het eens met het missen van kansen door Barcelona. Onvoorstelbaar in het niet kunnen creëren en of afmaken van kansen. Daarentegen het is Real onwaardig om met 10 man voor de goal te gaan liggen. Maar gezien hun plaats op de ranglijst wordt Hazard zeker niet gemist, die is al 2 jaar een serieuze miskoop en kostenpost. Het veldspel en positie spel van Barcelona was veel beter dan Real, dat een echte counterploeg is geworden. Real heeft in Kroos en Modric geweldige middenvelders.
 • dirk govaerts

  1 maand geleden
  Koeman en zn gevolg zijn een tel beleiters aan het worden . 1 penalty foutje niet gefloten , hij zou beter zn eigen ploeg eens op hun donder geven bij het missen van de kansen . Zoveel geld verdienen en dan nog zo een kansen missen
 • Jan Verhelst

  1 maand geleden
  RM heeft gewonnen na één goede helft en een slapende VAR. Barca zwak begonnen, maar sterke tweede helft.
 • dave janssens

  1 maand geleden
  Het elftal dat bij aanvang van dit seizoen volgens velen geen deuk in een pakje boter wist te trappen staat op kop in La Liga en heeft met een sterke uitganspositie nog veel perceptie in de CL. Ik weet niet of men nog weet wat ik destijds zei over Zidane en zijn jongens. Ik weet niet eens of men nog weet wat men zelf zoal zegde. Ik ga er dus ook niet vanuit dat men ook maar iets bijgeleerd heeft over het spel dat voetbal is. Tenslotte heeft men in eigen land ook nog niets van Martinez geleerd.
 1. Hazard krijgt late gelijkmaker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken
  Play
  Voetbal

  Hazard krijgt late gelijkma­ker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken

 2. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei