Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois. © AFP

Onze chef voetbal ziet hoe Real het heavy metal van de Reds dankzij hun doelman overleeft: “De Koninklijke leeft en sterft met Courtois”

Champions LeagueReal Madrid staat in de halve finales. Het speelde op Anfield als het oudemannenhuis. Het overleefde dankzij zijn doelman. ‘Tibu’ Courtois was een Superman. Hij en Hazard keren straks terug naar Stamford Bridge.

3 reacties

 • Patrick DE BOCK

  1 maand geleden
  Als Courtois, bij een corner van Messi onder de bal doorgaat, geen woord, niet in de krant, noch op tv, nu pakt hij ballen die elke keeper in nationale zou moeten pakken, en het kot is te klein, elke week. Begrijp me niet verkeerd, het is een goede doelman, maar serieus blijven he.
 • Nick Heyman

  1 maand geleden
  Wie het nu nog niet door geeft dat beste doelman ter wereld een belg is...tja...op de vraag deze week als er ooit al 1 belg belangrijker was dan lukaku voor titel van zijn club? JA, Courtois...veel belgen die precies nog nie doorhebben wat die allemaal uit zijn handschoenen schudt, koesteren , zal in belgië nog heel lang duren vooraleer nog es zo een doelman opstaat...
 • Nancy Devalez

  1 maand geleden
  Zo mag een samenvatting altijd geschreven zijn, bedankt. Toch nog een leuk idee van wat gebeurd is!
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt