Charly Musonda Jr.
Volledig scherm
Charly Musonda Jr. © Instagram Musonda

“Ongelofelijk gevoel”: Charly Musonda Jr. speelt na ruim twee jaar en zware revalidatie officiële match

Buitenlands voetbalHet zal deugd doen. Na meer dan twee jaar - zijn laatste dateerde van 16 augustus 2019 - speelde Charly Musonda Jr. een officiële wedstrijd bij de U23 van Chelsea. “Een ongelofelijk gevoel.” 

2 reacties

 • jan boden

  4 weken geleden
  Op het einde van het seizoen zal hij na tien jaar Chelsea eindelijk een vrije speler zijn en voor het eerst in zijn carrière zelf kunnen beslissen waar hij naartoe trekt. Hij zal dan bijna zesentwintig zijn.
 • Quiten Vanloo

  4 weken geleden
  Tielemans is eens goed aan het lachen ! Komt ervan eh naar papa luisteren op je 15de et voila, amper potten gebroken met zulk talent, van de 1 kwetsuur in de ander terwijl je leeftijd genoot en ploegmakker van bij RSCA de topclubs voor het uitkiezen heeft.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.