Speelt er straks een Rode Duivel bij Juventus?
Volledig scherm
Speelt er straks een Rode Duivel bij Juventus? © Photo News

Onderhandelingen bevestigd: Juventus werkt aan komst Romelu Lukaku

Buitenlands voetbalOnverwachte wending. Niet Inter maar Juventus. Plots lijkt Romelu Lukaku (26) op weg naar Turijn en wordt hij er mogelijk ploeggenoot van Cristiano Ronaldo. Juve opende gisteren de onderhandelingen met Man United over een ruildeal met Paulo Dybala. De bal ligt nu in het kamp van Dybala. Zijn ‘ja’ of ‘nee’ beslist over de toekomst van Big Rom. Alleen zorgen Dybala’s hoge  looneisen voor twijfel.  Inter van zijn kant kan de vraagprijs van 85 miljoen euro niet betalen, maar houdt vinger aan de pols. Poker op het hoogste niveau. 

56 reacties

 • richard cornelissens

  2 jaar geleden
  Indien hij zo goed was als hij zelf denkt zouden er wel meer ploegen bij united komen aankloppen.en ok hij scoort veel doelpunten,maar hij zou er ENORM veel scoren moest hij een beetje meer techniek en balgevoel hebben.Je kan filmpjes genoeg vinden op youtube van zowel zijn doelpunten als van de tientallen kansen hij verkwanselt omdat hij dat technische en dat balgevoel mist.Ik zie hem ook liever niet bezig maar toch geef ik toe dat hij enorm veel scoort.Geef mij maar een wendbare spits
 • Fabrice Braccio

  2 jaar geleden
  Ik keer het hier om.Die zogenaamde "voetbalkenners" die Lukaku door dik en dun steunen zouden beter hun roze ( of is het paarse) bril afzetten.Doorgestuurd bij Chelsea en ongewild bij Man U.Tot daar aan toe, maar dat deze beperkte loper nu mijn favoriete Italiaanse club komt verzwakken, dat gaat er bij mij niet in.Heeft hij zij statistieken mee? Ja , maar niet alleen wat betreft inleggertjes, ook een topscore wat betreft slechte controles en verknoeien van opgelegde kansen.
 • Maartje Nieuwboter

  2 jaar geleden
  Lukaku weegt enorm op een verdediging, ook wanneer hij niet scoort, maar dat is iets wat de voetbal"kenners" hier niet (willen ? kunnen ?) zien. Lukaku en Ronaldo samen is dan ook een dodelijke aanvalscombinatie. Dat hebben ze bij Juventus uiteraard wél door. Die mannen daar weten immers wél hoe het spelletje werkt.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Afgang voor Lukaku ? C.Ronaldo heeft hem graag erbij, en dat zegt veel meer wat andere zg "voetbalkenners" hier zeggen. Ideale afleider voor C.Ronaldo, en als Lukaku ook nog een paar goaltjes erbij maakt ( of het nou intikkertjes zijn of niet, want die tellen ook) dan heeft Lukaku weer zijn bijdrage geleverd. Wij gaan het zien, want Lukaku blijft de eeuwige topscorer van de Rode Duivels, hoe men het ook went of keert.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Ronaldo samen met die wandelaar in de zelfde wedstrijd ? Wie in godsnaam gelooft dat ? De andere spelers zullen hem wel van het veld spelen, en doen zij het niet , dan zet Ronaldo die klungelaar in zijn hemd qua voetbal. Dat word dan lachen geblazen , in de media, op tv en zeker op de tribunes .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).