Jan Woitas/dpa
Volledig scherm
© Jan Woitas/dpa

Officieel: Manchester United bevestigt komst van Ralf Rangnick als interim manager

Buitenlands voetbalRalf Rangnick (63) zit tot het einde van het seizoen in de dug-out van Manchester United. De Duitser volgt de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer op.

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  65

  Kritiek neemt toe na wanpresta­tie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

  In Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.
 1. PORTRET. Ralf Rangnick, de invloedrijkste Duitse voetbalgoeroe die ooit bijna bij de Duivels zat en nu als interimaris Man United uit het slop moet halen
  PREMIUM
  Premier League

  PORTRET. Ralf Rangnick, de invloed­rijk­ste Duitse voetbalgoe­roe die ooit bijna bij de Duivels zat en nu als interima­ris Man United uit het slop moet halen

  Bij de KBVB lag zijn naam in 2016 in de balans met die van Roberto Martínez. Vandaag zitten vijf van zijn apostelen op de bank in de Champions League. Toptrainers Thomas Tuchel (Chelsea), Julian Nagelsmann (Bayern), Marco Rose (Dortmund) en co delen een inspirator. Een kijkdag op de school van Ralf Rangnick, de Duitse hogepriester die Red Bull Leipzig op de kaart zette en nu als interim bij Man United aan de slag gaat. Met fragmenten uit een voetbalevangelie dat ook in Oostende wordt uitgedragen.