EPA
Volledig scherm
© EPA

Officieel: Louis van Gaal nieuwe bondscoach van onze noorderburen

NederlandLouis van Gaal staat voor zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlandse voetbalelftal. De 69-jarige oefenmeester is nagenoeg akkoord over een contract dat na het WK van eind volgend jaar in Qatar afloopt.

23 reacties

 • Jamal Bel

  1 week geleden
  Oud maar wijs genoeg,tactisch inzicht ook geen n gebrek denk maar aan de keeperswissel op het werk 2014. Hij zal ze trg op de kaart zetten,een feit!
 • eric debanne

  1 week geleden
  Een stap achteruit voor Nederland vrees ik ...🙄...! Niets beters in Holland mss ...?
 • Marcel De Maesschalck

  1 week geleden
  Zot Lowieke gaat het nog eens proberen oplossen. Zo een fantastische trainer is Van Gaal niet. Zijn spelers waren altijd veel slimmer dan hijzelf en deden toch hun goesting op het veld. Met hetgeen er bij Ajax, Barça en Bayern op het veld stond was het niet moeilijk om prijzen te halen. Bij Manu daarentegen heeft hij het volledig verknoeid door 25 spelers te halen die het zelfs niet waard waren om de KOUSEN van Manu te dragen, laat staan het shirt.
 • Kevin Hendriks

  1 week geleden
  WK van 2002 in Zuid-Korea en Portugal? Dat moet een logistiek drama zijn geweest.
 • Willem Leeuw

  1 week geleden
  Hopelijk is hij het vak niet verleerd. Hij heeft wel veel verstand en inzicht in het spelletje
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.