Volledig scherm
© Photo News

Officieel: Leicester City haalt Timothy Castagne voor 20 miljoen euro plus bonussen

Buitenlands voetbalLeicester City heeft de komst van Timothy Castagne (24) bevestigd. De laatste onderhandelingen tussen Atalanta en de Premier League-club waren begin deze week afgerond en nu is Castagne ook officieel voorgesteld. De transfersom bedraagt 20 miljoen euro plus 4 miljoen aan bonussen. De flankverdediger, die voor vijf jaar tekent, moet het vertrek van Ben Chilwell mee helpen opvangen.

 1. Maradona stuurde zijn laatste audiobericht naar nieuwe partner van zijn ex en die is scherp: “Ze hebben Diego laten sterven”
  Diego maradona

  Maradona stuurde zijn laatste audiobe­richt naar nieuwe partner van zijn ex en die is scherp: “Ze hebben Diego laten sterven”

  “Draag zorg voor Veró en mijn engel.” Het laatste spraakberichtje van Diego Maradona was er eentje aan het adres van Mario Baudry. Hij is de nieuwe partner van Pluisjes ex-vriendin Verónica Ojeda, met wie Maradona zijn jongste zoontje Diego Fernando op de wereld zette. Baudry, die als advocaat zal optreden van de jongste Maradona, reageert intussen scherp op de hele zaak. “Diego’s dood was te vermijden.”
 1. Tessa Wullaert trots na EK-kwalificatie Flames
  Play

  Tessa Wullaert trots na EK-kwalifica­tie Flames

 2. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?