Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nu nog ‘neen’, straks een deal: Chelsea weigert eerste bod van Real voor Eden Hazard

Premier LeagueChelsea heeft een eerste bod van Real Madrid op Eden Hazard (28) naast zich neergelegd, maar dat verandert weinig. Er volgt er nog wel één. De beste Belg in de Premier League is er de komende week een man in het vizier. Van Real, van de media, van een natie.

 1. Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurrentievervalsing
  Bundesliga

  Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurren­tie­ver­val­sing

  Bayern München leed afgelopen weekend een verrassende 3-1-nederlaag bij FSV Mainz. Geen ramp, de Rekordmeister is al kampioen. Maar wat meteen na de match gebeurde, doet de wenkbrauwen fronsen. Ze namen namelijk direct het vliegtuig naar vakantie-eiland Ibiza. Felix Magath, coach van het tegen degradatie vechtende Hertha BSC, heeft het gevoel dat een Bayern dat zich niet meer honderd procent inzet, zich indirect schuldig maakt aan concurrentievervalsing.
 2. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  16

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”