Deyverson.
Volledig scherm
Deyverson. © AP

Nog nooit vertoond: schwalbe na schouderklopje van scheidsrechter

Buitenlands voetbalEen schwalbe komen we spijtig genoeg wel vaker tegen in het voetbal. Maar wat de Braziliaan Deyverson gisteren presteerde in de finale van de Copa Libertadores tart werkelijk alle verbeelding. Hij ging theatraal tegen de vlakte na een zwak schouderklopje van... de scheidsrechter.

1 reactie

 • dave hosten

  1 jaar geleden
  Gele kaart op zijn plaats
 1. Na zware aanvaring zet Brighton-coach deur weer op een kier voor Leandro Trossard: “Ik denk niet dat ik een fout heb gemaakt”
  Play
  Premier League
  47

  Na zware aanvaring zet Brigh­ton-coach deur weer op een kier voor Leandro Trossard: “Ik denk niet dat ik een fout heb gemaakt”

  Na de vlammende woordenwisseling nu de verzoenende taal. Als we Brighton-trainer Roberto De Zerbi op zijn woord mogen geloven, dan staat Leandro Trossard (29) nog niet helemaal buitenspel bij zijn Engelse club. De Rode Duivel stuurt aan op een transfer. En botste nadien zwaar met zijn coach. “Sorry voor deze situatie”, zegt De Zerbi. Ook zonder zijn sterspeler blijft Brighton winnen.
 2. "Ik herken Man City niet meer": Guardiola ondanks gewéldige tweede helft tegen Spurs spijkerhard voor al wat blauw en wit is
  Play
  Premier League
  1

  "Ik herken Man City niet meer": Guardiola ondanks gewéldige tweede helft tegen Spurs spijker­hard voor al wat blauw en wit is

  Een spectaculaire - en levensbelangrijke - ommekeer. Manchester City, waar Kevin De Bruyne negentig minuten op de bank bleef, kietelt leider Arsenal weer na een gewéldige tweede helft tegen Tottenham (4-2). Maar Pep Guardiola? Die was allerminst onder de indruk. Meteen na afloop, in een babbel met de rechtenhouders, viseerde hij al wat blauw en wit was.
 3. John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”
  Eredivisie
  15

  John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”

  De dagen van Alfred Schreuder (ex-Club Brugge) bij Ajax zijn geteld. Na een 1-1-gelijkspel tegen degradatiekandidaat Volendam was de maat vol voor het Amsterdamse bestuur. Ook de fans deelden tijdens de match al hun onvrede over de slechte prestaties door massaal met witte zakdoekjes te zwaaien. John Heitinga, coach van de beloften, neemt tijdelijk over.