Sevilla tijdens de training in de Puskas Arena.
Volledig scherm
Sevilla tijdens de training in de Puskas Arena. © EPA

Nieuwe biologische bom in het voetbal? Plaats voor 20.000 fans tijdens Europese Supercup: “Dit is experimenteren met mensen”

Buitenlands voetbalDe schrik zit er goed in. Tot 20.000 fans kunnen vanavond in de Puskas Arena de Europese Supercup tussen Bayern München en Sevilla bijwonen. En dat terwijl het coronavirus in Boedapest wild om zich heenslaat. Er wordt gevreesd voor een nieuwe biologische bom. Karl-Heinz Rummenigge, de baas van Bayern, is niet op zijn gemak: “Iedereen krijgt hier buikpijn van.” 

  1. Degryse over Carrasco: “Bij de Rode Duivels zou hij op z’n best zijn op de positie van Eden Hazard”
    Play
    Champions League

    Degryse over Carrasco: “Bij de Rode Duivels zou hij op z’n best zijn op de positie van Eden Hazard”

    Vlak voor de aftrap van Bayern-Atlético hadden onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse het over Yannick Carrasco, in de basis bij ‘Los Colchoneros’. De winger draait al jaren mee op het hoogste niveau, maar lijkt zich toch nog steeds telkens te moeten bewijzen. “Tijdens zijn eerste periode bij Atlético was hij goed. Zowel bij Atlético als bij de Duivels”, aldus Degryse. “Als hij zich offensief kan uitleven, zoals vandaag in een 4-4-2, dan heeft hij toch wat meer vrijheid. Bij de Rode Duivels zou hij op z’n best zijn op de positie van Eden Hazard. En ik zou in zijn plaats ook blij zijn dat ik terug was uit China. Je weet op voorhand dat je niet gelukkiger wordt van in China te spelen. Als je kan kiezen tussen de Spaanse en de Chinese competitie...”