REUTERS/rv
Volledig scherm
© REUTERS/rv

Neymar mogelijk out voor duel tegen Club na akelige enkelblessure: “Zal beter en sterker terugkomen”

Buitenlands voetbalEen zondag met gemengde gevoelens voor de sterren van Paris Saint-Germain. Terwijl Sergio Ramos eindelijk zijn langverwachte debuut maakte en Lionel Messi met drie assists een belangrijk aandeel had in de zege bij Saint-Étienne, moest Neymar van het veld gedragen worden met een akelige enkelblessure. Het is hoogst onzeker of hij er over iets meer dan een week zal bij zijn tegen Club Brugge.

8 reacties

 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Met of zonder Neymar , zal niks uit maken
 • Pieter De Weerdt

  2 maanden geleden
  Saint-etienne is het Standard van Frankrijk
 • Pieter De Weerdt

  2 maanden geleden
  Neymar is een enorm getalenteerde sterspeler goed nieuws voor Brugge slecht nieuws voor PSG
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Na de reserven van Leipzig nu de reserven van psg
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Heb die match gezien, niet de eerste keer dat hij geblesseerd is na een match tegen Saint-Étienne, is echt een ploeg vol schoppers.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Rodri zorgt alsnog voor zege van Man City in de extra tijd op Arsenal (1-2)
  Play
  Premier League
  3

  Rodri zorgt alsnog voor zege van Man City in de extra tijd op Arsenal (1-2)

  Manchester City heeft 2022 met een zege ingezet, al kleefde daar bijzonder weinig glans aan. Kevin De Bruyne en zijn maats hadden een strafschopdoelpunt van Mahrez nodig om in het Emirates Stadium het evenwicht te herstellen tegen een beter Arsenal, dat omstreeks het halfuur verdiend op voorsprong was gebracht door Saka. In de extra tijd gingen de Citizens uiteindelijk op een diefje met de drie punten aan de haal door een doelpunt in de kluts van Rodri, nadat ze een halfuur lang geen voordeel hadden kunnen puren uit hun numerieke overwicht na de uitsluiting van Gabriel. Door deze zege, de elfde op rij in de Premier League, vergroot City zijn voorsprong op Chelsea en Liverpool tot 11 en 12 eenheden, maar de twee achtervolgers hebben respectievelijk één en twee wedstrijden minder gespeeld.