Neymar Jr
Volledig scherm
Neymar Jr © Photo News

Neymar in openhartig interview over “genie en vriend” Messi: “We moeten nog een beetje wennen aan elkaar”

Buitenlands voetbalNeymar (29) gaf een openhartig interview naar aanleiding van het Red Bull Neymar Jr’s Five voetbaltoernooi, het grootste 5 tegen 5 voetbaltoernooi ter wereld. De Braziliaanse voetbalster sprak over zijn mogelijk laatste jaren bij het Braziliaanse team, de komst van Lionel Messi (34) en hun ambitie bij PSG: “Het doel is om samen opnieuw geschiedenis te schrijven, net zoals we deden bij Barcelona.”

0 reacties

 1. Neymar mogelijk out voor duel tegen Club na akelige enkelblessure: “Zal beter en sterker terugkomen”
  Play
  Buitenlands voetbal
  8

  Neymar mogelijk out voor duel tegen Club na akelige enkelbles­su­re: “Zal beter en sterker terugkomen”

  Een zondag met gemengde gevoelens voor de sterren van Paris Saint-Germain. Terwijl Sergio Ramos eindelijk zijn langverwachte debuut maakte en Lionel Messi met drie assists een belangrijk aandeel had in de zege bij Saint-Étienne, moest Neymar van het veld gedragen worden met een akelige enkelblessure. Het is hoogst onzeker of hij er over iets meer dan een week zal bij zijn tegen Club Brugge.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.