Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © EPA

Nederland lijdt na spektakelstuk in Turkije pijnlijke nederlaag: “Verschrikkelijk, maar we hoeven hier toch niet met tranen te staan?”

Buitenlands voetbalMeteen met de billen bloot, heet dat dan. Oranje leed vanavond in Turkije een pijnlijke 4-2-nederlaag bij de start van de kwalificaties voor het WK 2022 in Qatar. De mannen van De Boer vochten nog wel terug na een 3-0-achterstand, maar het mocht niet baten: 4-2! 

3 reacties

 • Rikkert Biemans

  2 maanden geleden
  Zo hebben de heren voetballers (Wijnaldum, Van Dijck ...) -die ó zo verontwaardigd waren toen er zéér terecht kritiek kwam op Akwasi toen die publiekelijk opriep tot geweld- de tijd om zich te bezinnen over het gaan spelen in Qatar waar mensenrechten worden geschonden.
 • dirk govaerts

  2 maanden geleden
  Depaey zou bij Belgie NOOIT spelen omdat hij alles zelf wil doen . hij wil de bal in de voet , hij wil de voorzet geven en hem ook nog fraai binnen trappen En spelers als wijnaldum ,de jong , de ligt laten dat gewoon toe
 • wim helsen

  2 maanden geleden
  Voetjes op de grond terug.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01