BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Napoli wil Jason Denayer, maar die moet minstens 30 miljoen euro kosten

Buitenlands voetbalNa zijn eerste doelpunt als Rode Duivel ook een transfer? Napoli heeft Jason Denayer (25) hoog op de verlanglijst staan. Lyon wil minstens 30 miljoen euro.

8 reacties

 • Piet Vermeulen

  2 jaar geleden
  De kenners zijn hier weer aan het woord precies. Hij is een topverdediger, maar Kompany gaat hij niet kunnen vervangen. Dat is voor Vanheusden, die schat ik nog hoger in.
 • gerd cuypers

  2 jaar geleden
  Ik geloof er niks van. 30 miljoen? Hij staat in de nationale ploeg wegens gebrek aan beter. Voetballen ok voor een verdediger, maar zijn plaatsing en inschatting soms.. De bal geraakt hem iets te makkelijk voorbij en dat kan niet de bedoeling zijn voor een verdediger
 • Christiaan GOETHALS

  2 jaar geleden
  Jason is zeer goed geëvolueerd, als zijn vooruitgang nu nog gepaard met nog een beter overzicht en passing, zal Kompany niet meer gemist worden.
 • frankie bressinck

  2 jaar geleden
  30 miljoen? Voor een speler die aan alleman al is uitgeleend! Eén goede match tegen luie en tamme Denen die amper 1 kans hebben gehad op een hele match! Nu weer tegen Ijsland dat ook niks voorstelt!
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Als het een Nederlander was zou de transfersom 60 mio bedragen.
 1. “Ronduit walgelijk om aan te zien”: clublegen­des snoeihard voor Man United na pijnlijke afgang op Anfield
  Premier League
  2

  “Ronduit walgelijk om aan te zien”: clublegen­des snoeihard voor Man United na pijnlijke afgang op Anfield

  Wat bloedde hun hart gisteravond rond de klok van elf. En eigenlijk al een heel seizoen. Na de 4-0-oplawaai die Manchester United te verduren kreeg op het Anfield van Liverpool, waren enkele clublegendes het er unaniem over eens: het gros van hun opvolgers die vandaag het United-shirt draagt, hoort er eigenlijk niet in thuis. “Dit is niet meer de ploeg waarvoor ik gespeeld heb", zo klinkt het onder meer in de spijkerharde analyses.