Mourinho
Volledig scherm
Mourinho © Photo News

Mourinho heeft al een nieuwe job: Portugees gaat aan de slag bij AS Roma

Buitenlands voetbalJosé Mourinho (58) heeft niet lang zonder werk gezeten na zijn ontslag bij Tottenham. De Portugees gaat immers aan de slag als coach bij AS Roma. Bij de Romeinen zal hij volgend seizoen Paulo Fonseca opvolgen.

7 reacties

 • Danny Wauters

  2 weken geleden
  En nog laten de clubs zich met deze geldwolf in. In iedere club waar hij aan de slag is geweest, heeft hij bepaalde spelers kapot gemaakt. Heeft hij de speelstijl van die clubs kapot gemaakt. Maar goed, het is de keuze van die clubs. Geld teveel zeker en dan gaan zagen over een superleague omdat ze de spelers en dergelijke trainers, niet meer kunnen betalen.
 • Bruno willems

  2 weken geleden
  1 jaar en dan terug ontslagvergoeding
 • Davy Dewitte

  2 weken geleden
  Welke zot wil die nog betalen??
 • Patrick Vriends

  2 weken geleden
  Vette ontslag premie en aan de slag bij een andere club hij zal er zeker van wakker liggen .
 • Gregory Denorme

  2 weken geleden
  Allez binnenkort weer een riante ontslagvergoeding!!!
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt