Fellaini knalt weg voor de neus van Laporte.
Volledig scherm
PREMIUM
Fellaini knalt weg voor de neus van Laporte. © AFP

Mourinho doet wat híj wil met Fellaini: middenvelder niet bij Rode Duivels, maar wel 90 minuten op het veld in derby tegen Manchester City

Buitenlands voetbalGoede afspraken, goede vrienden. Roberto Martínez weerde Marouane Fellaini (30) uit zijn selectie voor IJsland en Zwitserland. Reden: een zeurend pijntje stelt ‘Big Fella’ niet in staat 90 minuten te voetballen. Gisteren speelde diezelfde Fellaini een volledige match. Een met een grimas.

4 reacties

 • Wouter Van Landeghem

  4 jaar geleden
  En dan gaan men nog zeggen dat Martinez een ernstige trainer is. Liever spelers meenemen die niet of amper spelen bij hun club dan een speler die volgens hem geen 90 minuten aankan. Ondanks bewijs dit weekend. Waarom gaat hij niet naar Real????? Hij kan zijn risicoloze en luxe jobke toch niet opgeven om te bewijzen dat hij een goede trainer zou zijn.
 • rudy de clerck

  4 jaar geleden
  Is dat niet normaal hij word toch betaald door zijn werkgever
 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  City is een Wereld ploeg maar met Kevin in het middenveld zou het nog iets beter en snelle gaan, kijk naar Sané die er weinig of niets op dit ogenblik van terecht brengt.
 • marcus bastiaensens

  4 jaar geleden
  respect voor fellaini...maar bij manchester city zou hij nooit spelen daar hebben ze zelfs de bruine vandaag niet nodig.