Mourinho ging z'n spullen ophalen bij Tottenham.
Volledig scherm
Mourinho ging z'n spullen ophalen bij Tottenham. © REUTERS

Moet Tottenham José Mourinho riante ontslagpremie? Portugees reageert op zijn geheel eigen manier

TottenhamPlots heeft Tottenham toch de centen gevonden.  De Engelse topclub heeft José Mourinho ontslagen. De Portugees betaalt het gelag voor de teleurstellende resultaten, maar ook voor de conflicten binnen de spelersgroep en de club. Beloftentrainer Ryan Mason doet het seizoen uit als T1 van de Spurs. Mourinho zelf reageerde intussen kort op zijn ontslag, onder meer door een video op Instagram te plaatsen. 

26 reacties

 • Danny Gijs

  2 maanden geleden
  Misschien is dat de reden van de super league. Zulke lonen zijn totaal absurd.
 • Diego De Pauw

  2 maanden geleden
  Dienen vent brengt alleen maar antivoetbal op de grasmat....nooit een attractieve match van gezien...
 • Jurgen Aerts

  2 maanden geleden
  Dat iemand die nog wil als trainer , heeft zijn tijd gehad . Kost alleen veel om hem binnen te halen en brengt niks meer op .
 • Joan Vliegen

  2 maanden geleden
  Tottenham moet niks.
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Voor zo een ontslagpremie mogen ze mij direct contacteren .
 1. Mogi Bayat kop van Jut bij Nantes: makelaar graaft samen met andere bestuursleden doodskist op die door boze fans werd begraven
  Play
  Buitenlands voetbal

  Mogi Bayat kop van Jut bij Nantes: makelaar graaft samen met andere bestuursle­den doodskist op die door boze fans werd begraven

  Het stormt binnen Ligue 1-club Nantes. De achtvoudige landskampioen wist zich via barrages te verzekeren van het behoud, maar voor rust zorgt dat allerminst. Al weken woeden er hevige supportersprotesten tegen de Poolse eigenaar Waldemar Kita en huismakelaar Mogi Bayat, die met een bizar initiatief nog wat extra olie op het vuur gooide.
 2. Zuid-Amerikaanse voetbalbond schrapt nu ook Argentinië als gastland van de Copa América

  Zuid-Amerikaan­se voetbal­bond schrapt nu ook Argentinië als gastland van de Copa América

  De Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol heeft besloten de Copa América niet te spelen in Argentinië. Het toernooi zou aanvankelijk in Argentinië en Colombia gespeeld worden, maar de bond schrapte Colombia eerder al als gastland vanwege de gespannen politieke situatie in het land. De Copa América staat gepland van 13 juni tot en met 10 juli. Onduidelijk is waar het toernooi nu wordt gespeeld.