Yannick Carrasco Dalian Yifang
Volledig scherm
Yannick Carrasco Dalian Yifang © RV

Moet “egoïstische” Carrasco wenstransfer vrezen? Coach gooit olie op vuur: “Zo werkt het niet in China”

Chinese Super LeagueOpgesloten in een gouden kooi. De strategie van Yannick Carrasco om zich onmogelijk te maken bij Dalian Yifang en zo een vertrek te forceren, lijkt niet meteen de goeie. Het conflict neemt steeds grotere proporties aan en de club laat nu weten dat ze er net alles aan zal doen om de Rode Duivel niet zijn transfer te gunnen. “Zo zit de Chinese cultuur niet in elkaar.”

8 reacties

 • Godfrey Vaes

  3 jaar geleden
  Laat hem aub in China. Wou er snel poen pakken en dan terugkomen! Idioot! Geen respect voor niemand, dat hadden ze bij Atletico al langer door.
 • Kozzion Mozz

  3 jaar geleden
  die club heeft groot gelijk. Het moet gedaan zijn met die mannen die effe willen poen scheppen en er niks voor willen terug doen. Henrotay kan zeggen wat hij wil, het zijn leugens.
 • marino flipkens

  3 jaar geleden
  Ik ben er van overtuigd dat het Carrasco is die in fout is. Wilt veel geld verdienen maar er niet te veel voor doen + Een ploegmaat een klap verkopen dat doe je niet. Verwent ventje.
 • ron Blaakman

  3 jaar geleden
  mijn zoon werkt en woont al jaren in china; maar ja moet je wel aanpassen; en ga je je egoistisch gedragen dan zit je in het verkeerde land;
 • Patrick Weyers

  3 jaar geleden
  De perfecte oplossing van deze chinese club. Die verwende voetballers moesten zo allemaal terecht komen. Contract is contract en je moet er naar presteren. Doet me echt plezier dat die club hem zo aanpakt. Een voorbeeld.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.