Yannick Carrasco Dalian Yifang
Volledig scherm
Yannick Carrasco Dalian Yifang © RV

Moet “egoïstische” Carrasco wenstransfer vrezen? Coach gooit olie op vuur: “Zo werkt het niet in China”

Chinese Super LeagueOpgesloten in een gouden kooi. De strategie van Yannick Carrasco om zich onmogelijk te maken bij Dalian Yifang en zo een vertrek te forceren, lijkt niet meteen de goeie. Het conflict neemt steeds grotere proporties aan en de club laat nu weten dat ze er net alles aan zal doen om de Rode Duivel niet zijn transfer te gunnen. “Zo zit de Chinese cultuur niet in elkaar.”

8 reacties

 • Godfrey Vaes

  3 jaar geleden
  Laat hem aub in China. Wou er snel poen pakken en dan terugkomen! Idioot! Geen respect voor niemand, dat hadden ze bij Atletico al langer door.
 • Kozzion Mozz

  3 jaar geleden
  die club heeft groot gelijk. Het moet gedaan zijn met die mannen die effe willen poen scheppen en er niks voor willen terug doen. Henrotay kan zeggen wat hij wil, het zijn leugens.
 • marino flipkens

  3 jaar geleden
  Ik ben er van overtuigd dat het Carrasco is die in fout is. Wilt veel geld verdienen maar er niet te veel voor doen + Een ploegmaat een klap verkopen dat doe je niet. Verwent ventje.
 • ron Blaakman

  3 jaar geleden
  mijn zoon werkt en woont al jaren in china; maar ja moet je wel aanpassen; en ga je je egoistisch gedragen dan zit je in het verkeerde land;
 • Patrick Weyers

  3 jaar geleden
  De perfecte oplossing van deze chinese club. Die verwende voetballers moesten zo allemaal terecht komen. Contract is contract en je moet er naar presteren. Doet me echt plezier dat die club hem zo aanpakt. Een voorbeeld.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.