Links: Cristiano Ronaldo en Kathryn Mayorga op de foto in 2009.
Rechts: Jasmine Lennard.
Volledig scherm
Links: Cristiano Ronaldo en Kathryn Mayorga op de foto in 2009. Rechts: Jasmine Lennard. © AP, RV

Model dat ooit poedelnaakt naar zijn hotel reed, zegt bewijzen te hebben tegen Cristiano Ronaldo: “Hij is een psychopaat”

Buitenlands voetbalKathryn Mayorga, de vrouw die Cristiano Ronaldo ervan beschuldigt haar te hebben verkracht in 2009, krijgt steun uit onverwachte hoek in haar juridische strijd tegen de Portugese topvoetballer. Jasmine Lennard, een Brits model dat in 2008 een kortstondige romance had met ‘CR7', is bereid om Mayorga’s team te helpen. “Mensen zullen geschokt zijn als ze nog maar de halve waarheid over hem kennen”, schrijft Lennard op Twitter.

5 reacties

 • Jan Lanclus

  2 jaar geleden
  als je poedelnaakt met de auto naar een hotel rijdt, ben je dan ook geen psychiatrisch geval? Hoe kan zo iemand te vertrouwen zijn?
 • Kurt Biebuyck

  2 jaar geleden
  zal toch weer vrijspraak zijn. Heeft veel geld en zal niet naar gevangenis moeten!!!!
 • steven goossens

  2 jaar geleden
  Welke debiel gelooft er nu één enkel moment dat Ronaldo iemand zou verkrachten, er staan duizenden in de rij om met die vent het bed in te duiken! Geld en faam beluste vrouwen beginnen een echte pest te worden in onze maatschappij!
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  zou ze het niet beter voor de rechtbank houden en daarna de grote interviews geven voor ze zichzelf ergens vastwerkt?
 • Willy De Gieter

  2 jaar geleden
  Waarom wil ze de wereld “zelfs nog maar de halve waarheid” leren kennen? Is de volledige waarheid niet beter?
 1. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”
  Voetbal
  4

  Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”

  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"