Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Torino TOR
2
EINDE
1
AC Milan MIL
 • 35' Goal Koffi Djidji
 • 37' Goal Aleksey Miranchuk
 • Junior Messias Goal 67'

Milan verliest in Turijn: Origi hele match tussen de lijnen, De Ketelaere invaller

Buitenlands voetbalVerrassende verliespartij voor de Belgen van AC Milan tegen Torino. Divock Origi stond als enige landgenoot in de basiself. Charles De Ketelaere en Aster Vranckx keken toe van op de bank, terwijl Alexis Saelemaekers lange tijd out is met een blessure.

2 reacties

 • Aster Phoenix

  3 maanden geleden
  Hopelijk zien de Belgische media nu in dat niemand er baat bij heeft dat bepaalde spelers wekelijks de hemel in geprezen worden.
 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  De hemel in geschreven door de pers in België en nu ziet men het resultaat.
 1. KIJK. Fase met Feyenoord-doelman in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?
  time-out
  12

  KIJK. Fase met Feyenoord-doel­man in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?

  Een actie van Feyenoord-doelman Justin Bijlow van afgelopen weekend tegen Twente gaat de wereld rond. In een poging om te voorkomen dat opponent Virgil Misidjan met een snelle ingooi kon profiteren van onoordeelkundig uitkomen van Bijlow, gooide de keeper met opzet een andere bal het veld in. Een enorm onsportieve actie volgens velen, geniaal volgens anderen.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.