Dries Mertens en Kat Kerkhofs, begin juli op Rock Werchter.
Volledig scherm
Dries Mertens en Kat Kerkhofs, begin juli op Rock Werchter. © Joel Hoylaerts / Photonews

“Mijn vrouw heeft gehuild”: Dries Mertens komt terug op vertrek bij Napoli, waar ook hij nog steeds wat wrange nasmaak aan overhoudt

Buitenlands voetbalDries Mertens is nog een keertje teruggekomen op zijn vertrek bij Napoli. Zo schetst de 35-jarige Rode Duivel dat ook vrouw Kat het erg moeilijk had met het - weliswaar tijdelijke - afscheid van Napels, maar hekelt hij toch ook wat de manier waarop zijn intussen ex-ploeg zich heeft opgesteld in zijn transferdossier.

68 reacties

 • Johan Janssen

  5 maanden geleden
  Als je 2.5 miljoen per jaar krijgt als je zelfs bijna gratis wilt spelen voor uw club dan is dat inderdaad wat weinig. Dat verdienen de meeste arbeiders hier per uur. Zou ook wenen, sterkte Dries met het troosten can vrouw en kind.
 • Luc Ver Eecke

  5 maanden geleden
  Eigen schuld kiest voor het geld en zij zal dan wel gestopt zijn met te huilen zeker ??
 • Ricky Bogman

  5 maanden geleden
  Tja, als 2,4 miljoen per jaar al niet meer genoeg is...Zoveel krijg ik op een heel leven niet bijeen, en een chique appartement in Napels zit er ook niet in. Maar ja, ik ben dan ook maar een gewoon mens natuurlijk...
 • Jan Vlietinck

  5 maanden geleden
  Hij zal moeten beseffen dat zijn ster aan het tanen is ! En die van zijn Madame ook !
 • Frederik Jansens

  5 maanden geleden
  Nu niet komen huilen als je louter voor het geld hebt gekozen Dries. Moest maar genoegen hebben genomen met een loonsvermindering maar dat kon blijkbaar niet.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  2

  Expert over de berekende stap in het onbekende van Dante Vanzeir: “Martínez had geen probleem met de MLS”

  De MLS is voor Dante Vanzeir (24) een stap in het onbekende. Volgens MLS-kenner en journalist Matthias Van Halst past het offensievere voetbal in de Verenigde Staten bij de nu voormalige aanvaller van Union en belandt hij met New York Red Bulls in een ambitieuze club. En dat alles hoeft niet het einde te beteken van het hoofdstuk Rode Duivels: “Op het voorbije WK in Qatar waren een veertigtal spelers uit de MLS actief.”