Romeo Beckham debuteerde bij Fort Lauderdale.
Volledig scherm
Romeo Beckham debuteerde bij Fort Lauderdale. © Twitter/Instagram

Met een duwtje in de rug van papa David: Romeo Beckham maakt debuut als profvoetballer in de VS

Buitenlands voetbalOpvallend moment in de USL League One in de Verenigde Staten. Romeo Beckham, de zoon van David en Victoria Beckham, maakte er afgelopen weekend zijn debuut als profvoetballer.

1 reactie

 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Het enige wat telt is hoeveel geld er kan gegenereerd worden door de zoon aan te trekken en op te stellen. Net zoals in de politiek wordt de sportwereld in toenemende mate bevolkt door slinkse op geld en prestige gerichte individuen, die zonder enige twijfel bereid zijn de geest van het spel en het beroep te verkrachten ten gunste van zichzelf. De politiek wordt al als totaal ongeloofwaardig bestempeld, maar in de sport zijn de maskers nog niet afgevallen.
 1. Reanimatie op de tribune: Newcastle United-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel
  Premier League

  Reanimatie op de tribune: Newcastle Uni­ted-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur (2-3 eindstand) is een halfuur stilgelegd. Een supporter van de thuisclub kreeg plots hartproblemen en moest in de volle tribunes gereanimeerd worden. Na een halfuur werd duidelijk dat hij nog in leven was en kon de man naar het ziekenhuis afgevoerd, waarna de wedstrijd werd hervat. Newcastle laat weten dat de toestand van de man stabiel is.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.