Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Met de scudetto als inzet: ‘Big Rom’ pompt de herkamp tegen Zlatan zelf nog wat op

Buitenlands voetbalZijn eerste goals tegen Lazio? Check. Zijn 300ste doelpunt in zijn loopbaan? Check. ‘Big Rom’ vinkt zijn bucketlist netjes af. Het belangrijkste vakje erop is nog leeg: de scudetto. Maar eerst zondag nog een openstaande rekening vereffenen.

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  7 maanden geleden
  Succes Rom die rekening wel op een sportieve manier.
 • Dalila Bouchalaa

  7 maanden geleden
  Ibra kwam als grote verliezer uit het opstootje. Zowel moreel (met familie van anderen lach je niet) als op het veld (én een rode kaart, én de partij verloren). Of hoe een technisch groots voetballer op menselijk vlak heel erg kleintjes kan zijn. Doe mij dan toch maar de brave reus Romelu.
 • Christiaan GOETHALS

  7 maanden geleden
  Lukaku is geen ruziemaker, maar wie verdraagt het dat er met de familie gespot wordt. Ik ook niet. Wat Hibra deed dat is onder de gordel slaan.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).