Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Messi op weg naar Parijs: PSG biedt tweejarig contract aan en spreekt zaterdag met vader Jorge

Buitenlands VoetbalPSG bouwt nog enig voorbehoud in. Lionel Messi (34) dribbelt ook graag met geïnteresseerde clubs, maar hij lijkt toe te happen voor een tweejarig contract. Messi in Paris dus.

15 reacties

 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  Ja David zo gaat dat met bedrijven of gewone mensen die boven hun stand leven , die zullen op een gegeven moment hun broekriem aan moeten spannen en hun dure auto of jacht moeten verkopen en met een wat minder benijdenswaardig bestaan genoegen moeten nemen Misschien dat nu clubs die wel financial fair play spelen de kans grijpen
 • David Borreman

  3 maanden geleden
  Barca is niet alleen een duur contract kwijt..maar ook vele punten in la liga..ze zullen zelfs niet top 4halen dit jaar.. als er nog een orverwinning uit de brand gesleept werd was het toch door messi meestal nog...30goals en 20assist bij wijze van spreken..je vervangt dit niet zomaar..
 • De Waarheid

  3 maanden geleden
  Ze kennen de constructies en achter poortjes? Hoog tijd om ook daar verandering in te brengen!
 • Roelof de Vroede

  3 maanden geleden
  Financial Fair-Playregels noemen ze het. En dit terwijl PSC dat in handen is van een sjeik alles kunnen kopen. Een speler zou nooit en nergens meer mogen verdienen dan b.v. een 1e minister en een ploeg zou uit minimum 60% eigen kweek moeten bestaan.
 • Jos Vannuffelen

  3 maanden geleden
  @ karl van dyck, Ramos en Piqué zijn ook rivalen geweest en speelden feilloos samen in de Spaanse ploeg.
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.
 2. Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springlevend, vandaag start proces rond bizar verhaal
  Buitenlands voetbal
  1

  Ex-speler van Schalke 04 bleek vier jaar na ‘zijn dood’ springle­vend, vandaag start proces rond bizar verhaal

  Het vervolg van een bizar verhaal. Vorig jaar onthulde het Duitse Bild dat Hiannick Kamba, een ex-jeugdspeler van Schalke 04, in Duitsland vertoeft - en dat in blakende gezondheid. Opmerkelijk, want sinds 2016 nam iedereen aan dat Kamba gestorven was bij een auto-ongeluk in Congo. Het proces van de man en zijn ex-echtgenote start vandaag. Ze worden beschuldigd van het in scene zetten van Kamba’s dood om zo een bedrag van 1 miljoen euro te ontvangen via een overlijdensverzekering.