Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Messi op weg naar Parijs: PSG biedt tweejarig contract aan en spreekt zaterdag met vader Jorge

Buitenlands VoetbalPSG bouwt nog enig voorbehoud in. Lionel Messi (34) dribbelt ook graag met geïnteresseerde clubs, maar hij lijkt toe te happen voor een tweejarig contract. Messi in Paris dus.

15 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Ja David zo gaat dat met bedrijven of gewone mensen die boven hun stand leven , die zullen op een gegeven moment hun broekriem aan moeten spannen en hun dure auto of jacht moeten verkopen en met een wat minder benijdenswaardig bestaan genoegen moeten nemen Misschien dat nu clubs die wel financial fair play spelen de kans grijpen
 • David Borreman

  2 maanden geleden
  Barca is niet alleen een duur contract kwijt..maar ook vele punten in la liga..ze zullen zelfs niet top 4halen dit jaar.. als er nog een orverwinning uit de brand gesleept werd was het toch door messi meestal nog...30goals en 20assist bij wijze van spreken..je vervangt dit niet zomaar..
 • De Waarheid

  2 maanden geleden
  Ze kennen de constructies en achter poortjes? Hoog tijd om ook daar verandering in te brengen!
 • Roelof de Vroede

  2 maanden geleden
  Financial Fair-Playregels noemen ze het. En dit terwijl PSC dat in handen is van een sjeik alles kunnen kopen. Een speler zou nooit en nergens meer mogen verdienen dan b.v. een 1e minister en een ploeg zou uit minimum 60% eigen kweek moeten bestaan.
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  @ karl van dyck, Ramos en Piqué zijn ook rivalen geweest en speelden feilloos samen in de Spaanse ploeg.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.