Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Messi op weg naar Parijs: PSG biedt tweejarig contract aan en spreekt zaterdag met vader Jorge

Buitenlands VoetbalPSG bouwt nog enig voorbehoud in. Lionel Messi (34) dribbelt ook graag met geïnteresseerde clubs, maar hij lijkt toe te happen voor een tweejarig contract. Messi in Paris dus.

15 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Ja David zo gaat dat met bedrijven of gewone mensen die boven hun stand leven , die zullen op een gegeven moment hun broekriem aan moeten spannen en hun dure auto of jacht moeten verkopen en met een wat minder benijdenswaardig bestaan genoegen moeten nemen Misschien dat nu clubs die wel financial fair play spelen de kans grijpen
 • David Borreman

  3 maanden geleden
  Barca is niet alleen een duur contract kwijt..maar ook vele punten in la liga..ze zullen zelfs niet top 4halen dit jaar.. als er nog een orverwinning uit de brand gesleept werd was het toch door messi meestal nog...30goals en 20assist bij wijze van spreken..je vervangt dit niet zomaar..
 • De Waarheid

  3 maanden geleden
  Ze kennen de constructies en achter poortjes? Hoog tijd om ook daar verandering in te brengen!
 • Roelof de Vroede

  3 maanden geleden
  Financial Fair-Playregels noemen ze het. En dit terwijl PSC dat in handen is van een sjeik alles kunnen kopen. Een speler zou nooit en nergens meer mogen verdienen dan b.v. een 1e minister en een ploeg zou uit minimum 60% eigen kweek moeten bestaan.
 • Jos Vannuffelen

  3 maanden geleden
  @ karl van dyck, Ramos en Piqué zijn ook rivalen geweest en speelden feilloos samen in de Spaanse ploeg.
 1. Football Talk. Vertonghen en Benfica pas na verlengingen langs tweedeklasser in Portugese beker - Mangala (Stuttgart) testte mogelijk vals positief
  Voetbal

  Football Talk. Vertonghen en Benfica pas na verlengin­gen langs tweedeklas­ser in Portugese beker - Mangala (Stuttgart) testte mogelijk vals positief

  VfB Stuttgart kan misschien sneller dan verwacht opnieuw een beroep doen op Orel Mangala. De middenvelder had positief getest op het coronavirus maar een tweede PCR-test leverde een negatief resultaat op. “Het is mogelijk dat Orel vals positief was”, bevestigt Sven Mislintat, de sportief directeur van Stuttgart. “Maandag zullen we een nieuwe PCR-test laten afnemen. Dan zullen we zien wat het resultaat is.” Mangala bleek vrijdag als zesde VfB-speler in enkele dagen tijd positief en zit sindsdien thuis in quarantaine. De 23-jarige middenvelder miste daardoor de competitiewedstrijd op het veld van Borussia Mönchengladbach (1-1).
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?