AP / Prime
Volledig scherm
© AP / Prime

Messi meteen naar binnen na nieuw fluitconcert PSG-fans, dan maar terug naar Barça? “We zullen hem met open armen ontvangen”

Buitenlands voetbalDe liefde tussen Lionel Messi (35) en Paris Saint-Germain lijkt na iets meer dan anderhalf jaar al bekoeld. De Argentijn werd gisteren nog vóór de schandelijke thuisnederlaag tegen Rennes op de korrel genomen door het Parijse publiek. In Barcelona denken ze al hardop aan zijn terugkeer. “Hier zullen we hem wél goed behandelen.”

24 reacties

 • Jay Adam

  2 maanden geleden
  Overroepen manneke, tijd voor een permanente exit.
 • Donato Ermanno

  2 maanden geleden
  HETprobleem bij PSG is dat de fans denken omdat ze wereldvedetten hebben dat ze alles kunnen winnen , in tegen deel , je hebt 11 vedetten maar geen ploeg , en voetbal is een teamsport... Noch Psg , noch Man.City zullen de champions league winnen..
 • Christiaan Vernist

  2 maanden geleden
  Waarom al die commotie voor Messi? Hij is al jaren op de terug weg. Op het WK doen ze ook of enkel hij heeft de beker gewonnen. Zonder Messi hadden ze die ook gewonnen. Messi was overigens de minste van ploeg. Er is nu eenmaal een tijd van komen en gaan.
 • Annelies Debaere

  2 maanden geleden
  Had moeten stoppen na WK finale. Wat moet hij nog winnen nu?
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Barcelona draait en deze man is goed maar in het nieuwe voetbal moet je pressing spelen en verdedigen en dat kan hij niet. Was ooit de beste maar kan niet meer mee in de top. Barca is nu leuk om te zien.