Het heeft er alle schijn van dat Dries Mertens zijn laatste match voor Napoli heeft gespeeld.
Volledig scherm
Het heeft er alle schijn van dat Dries Mertens zijn laatste match voor Napoli heeft gespeeld. © Getty

Mertens op weg naar uitgang bij Napoli? “Contract van 2,5 miljoen euro per jaar geweigerd”

Buitenlands voetbalNapoli-directeur Cristiano Giuntoli heeft zaterdag in een persconferentie een update gegeven over de contractsituatie van Dries Mertens. De Rode Duivel zag eind juni zijn contract in Napels aflopen. Giuntoli legde uit dat de club hem een aanbieding voor twee extra seizoenen heeft gedaan, maar dat Mertens die heeft afgewezen.

77 reacties

 • Ralph Camberlin

  5 maanden geleden
  Als ze 2,5 miljoen aanbieden en hij heeft dit geweigerd, dan wil ik wel eens weten wat hij de afgelopen jaren verdiende. Moet hij dan zoveel inleveren?
 • Wouter Van de Walle

  5 maanden geleden
  Hij is en blijft heel belangrijk voor Napoli dus verdient hij ook een beter contract, zoals iedereen die goed zijn job doet, toch? Zoniet, dan ga je idd elders
 • Sam Bedfort

  5 maanden geleden
  Zijn masker valt helemaal niet af. Iedereen onderhandelt het beste loon dat hij kan, toch? Waarom zou Dries dat niet mogen? Hij heeft Napoli al veel bijgebracht. Bovendien heeft hij reeds gezegd om zijn loon te halveren, maar zelfs dat blijkt onvoldoende voor Napoli.en mensen als Hoorens.
 • Kristof Maes

  5 maanden geleden
  Volgens mij wordt hier sterk naast de kwestie gesproken, want naast het geld zijn gegarandeerde speelminuten minstens even belangrijk met oog op het WK in november … en als dat zou ontbreken dan zal het breekpunt eerder daar liggen.
 • johnny palmaers

  5 maanden geleden
  Iedereen heeft het hier over 2,5 miljoen euro. Tijdens de persconferentie van Cristiano Giuntoli is nooit een bedrag van 2,5 miljoen euro genoemd. Bij mijn weten heeft Dries Mertens wel ooit beweerd om voor de helft van zijn vorig contractbedrag te willen blijven verder spelen voor Napoli maar hij heeft nooit een effectief bedrag genoemd. Dus, alles klasseren als gazettenpraat.
 1. “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden”: Ronaldo deelt in ophefmakend interview dat United niet geloofde dat z’n dochtertje ziek was
  Play
  Buitenlands voetbal
  34

  “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden”: Ronaldo deelt in ophefma­kend interview dat United niet geloofde dat z’n dochtertje ziek was

  In een nieuwe teaser van het interview van Cristiano Ronaldo met Piers Morgan - waarin de 37-jarige Portugees eerder zwaar uithaalde naar coach Erik ten Hag - vertelt ‘CR7' dat ze bij Manchester United niet geloofden dat hij een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen miste omdat zijn dochtertje in het ziekenhuis lag. “Het deed pijn dat ze twijfelden aan mijn woorden.” Het volledige interview - anderhalf uur lang - wordt morgen vrijgegeven. Naar wie haalt ‘CR7' nog uit? Ondertussen meldde Ronaldo zich bij de nationale ploeg voor het WK in Qatar. Daar leek een ongemakkelijke ontmoeting met Bruno Fernandes - ploegmaat bij United - te volgen.
 2. BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassadeur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”
  Play

  BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassa­deur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”

  In het journaal van de Duitse zender ZDF zijn naast de homofobe uitspraken van de Qatarese WK-ambassadeur Khalid Salman ook opvallende opmerkingen rond vrouwenrechten verschenen. Beelden tonen hoe Jochen Breyer, een reporter van ZDF, aanwezig is op een voetbalavondje met enkele Qatari. Geen vrouwen aanwezig, zij moeten thuisblijven. Daarnaast komt ook de discussie rond het verplicht dragen van sluiers aan bod. “Waarom kunnen vrouwen niet zonder sluier rondlopen?”, vraagt de reporter. Voor het antwoord grijpen de Qatarese mannen terug naar een vergelijking tussen een verpakt en een onverpakt snoepje.