Dries Mertens werd als een held ontvangen in Istanboel.
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Mertens werd als een held ontvangen in Istanboel. © rv

Mertens komt in de schoonheid van chaos terecht: “De fans die mij met een aansteker op het hoofd raakten, waren doorheen de week mijn beste vrienden”

Buitenlands voetbalHoş geldin. Welkom. Er bestaan minder rumoerige oorden om als voetballer de ouwe dag door te brengen dan de hel van Istanboel. Bij Galatasaray komt Dries Mertens (35) in de schoonheid van chaos terecht. Met een maandelijkse bekommernis: zou die 250.000 euro tijdig op de rekening staan? Impressies uit een voetbalgekke stad met een speciale aantrekkingskracht: “De voorzitter duwde me een vlag van Galatasaray in mijn handen in een vol stadion. Mijn contract was op dat moment nog niet onderhandeld.”

5 reacties

 • Paul van de velde

  2 maanden geleden
  Laat die man toch doen, hij heeft mooi voetbal gebracht, wat is daartegen in te brengen? Dat hij nu voor een niet Europese club speelt is zijn zaak, niet de onze. Het is ten slotte zijn leven, niet het onze.
 • Jos Jans

  2 maanden geleden
  Zijn zulke verloningen niet overdreven
 • Patrick Van Gelder

  2 maanden geleden
  De man van het geld… nooit genoeg… in Turkeye waar vrouwenrechten en minderheden afval zijn… waar Poetin mee zaken doet … 35 jaar hij had nog wat kunnen betekenen voor het Belgisch voetbal maar daar is België niet goed genoeg voor. Hij zou belastingen moeten betalen! Als hij straks van alles hier kan profiteren komt hij terug. Geen greintje respect voor deze gasten.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Wat is hij daar gaan zoeken...🙄...? Had beter in Napels gebleven Zal spijt krijgen vrees ik ...
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Gaan ze daar spijt van krijgen,zal dan wel weten wat die meute suppierters zijn.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.