Florentino Pérez.
Volledig scherm
Florentino Pérez. © EPA

Mbappé of Haaland? En wat met Ramos? Florentino Pérez begint met deze uitdagingen aan zesde termijn als Real-voorzitter

La LigaFlorentino Pérez is zoals verwacht herverkozen als voorzitter van Real Madrid. De 74-jarige Spaanse zakenman was de enige kandidaat. In zijn zesde termijn staat Pérez voor enkele belangrijke uitdagingen. 

4 reacties

 • Polutnik Ronald

  4 weken geleden
  Als Ramos niet wil inleveren , dan moet hij maar ophoepelen . Want er zal geen club meer zijn die zijn loon nog wil betalen . Dus kan hij beter die tien procent inleveren de dommerik .
 • Peter Berg

  4 weken geleden
  Ik hoop dat als die superliga er komt, de tv zenders uit landen zonder vertegenwoordiging, geen geld meer investeren in uitzendrechten welke rijke clubs alleen maar rijker maken.
 • Piet Bataillie

  4 weken geleden
  Er moet een halt toegeroepen worden aan de superleague. De topclubs worden nog egoistischer en nog rijker ? Men hoort nu bedragen van 1 miljoen euro per week voor een Haaland. Weliswaar vraagprijs. Hoe zit het met die financial fair play in Europa ? Gebakken lucht ? Deze waanzin moet stoppen.
 • Bart Van Gool

  4 weken geleden
  Hou het in de mot. Hazard kan vertrekken, kunnen ze mss nog 50 miljoen voor krijgen. Een Als je na 2 jaar nog altijd geen natte gazet uiteen hebt kunnen shotten is het geduld op bij de koninklijke.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei