Bondscoach Roberto Martínez.
Volledig scherm
Bondscoach Roberto Martínez. © BELGA

Martínez stuurt niet aan op vertrek: Everton wilde bondscoach graag terug, maar kreeg een ‘neen’

Buitenlands voetbalDe Belgische voetbalbond lijkt zijn zin te krijgen. Everton wilde Roberto Martínez graag terughalen naar Engeland. De Royal Belgian FA zag zijn trainer tien maanden voor het WK liever niet vertrekken. Martínez is gecharmeerd door zijn oud-club, maar pusht niet voor een vertrek. Hij zegt ‘neen’ tegen Everton. 

87 reacties

 • wesley netnem

  4 maanden geleden
  Hier heeft hij vooral Veel meer tijd voor zijn Gezin en Familie en hij wordt zeer goed betaald !! Dus waarom meer Geld gaan verdienen en TIJD met je gezin verliezen...die tijd is Onbetaalbaar .!!
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Een grote strik errond en ophoepelen. Grootste praatjesmaker die ze in België ooit hebben gehad maar totaal onbekwaam als trainer. Met deze ploeg haalt elke trainer uit 3de provinciale veel betere resultaten.
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  Hij is de "gouden" generatie blijven verdedigen , chapeau , want ieder die wat van voetbal kent , weet dat dit GEEN gouden generatie is , die hadden we wel in het verleden , met toppers als gerets , ceulemans , scifo , preudhomme , van moer , vd eyken en ga zo maar door , daar mag de gouden generatie hun nestels niet van knopen , veel beter dan wat hij er heeft uitgehaald zat er niet in en hij is en blijft een gentleman !
 • Jan Swennen

  4 maanden geleden
  Knap van Martinez, 98% zou vertrekken zijn.
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Deze winter proberen te winnen en dan kan hem zijn loon verdubbelen bij zijn nieuwe ploeg! Denk ook echt wel dat je als bondscoach van België een fantastische job hebt! Je hebt de vast topspelers maar de jeugd van België is echt wel top!
 1. Feyenoord-fans maken er boeltje van tijdens finale Conference League: vechtpartij in stadion en boete voor vuurwerk

  Feyenoord-fans maken er boeltje van tijdens finale Conference League: vechtpar­tij in stadion en boete voor vuurwerk

  Vlak voor het begin van de finale tussen Feyenoord en AS Roma om winst van de Conference League is er een vechtpartij uitgebroken op een tribune met supporters van de club uit Rotterdam. Die kan zich ook aan een boete van de UEFA verwachten voor het gebruik van vuurwerk. Die werd door Feyenoord-supporters afgestoken op de tribunes van de Arena Kombëtare van Tirana, Albanië. Ze gooiden ook brandende fakkels op het speelveld.