Bondscoach Roberto Martínez.
Volledig scherm
Bondscoach Roberto Martínez. © BELGA

Martínez stuurt niet aan op vertrek: Everton wilde bondscoach graag terug, maar kreeg een ‘neen’

Buitenlands voetbalDe Belgische voetbalbond lijkt zijn zin te krijgen. Everton wilde Roberto Martínez graag terughalen naar Engeland. De Royal Belgian FA zag zijn trainer tien maanden voor het WK liever niet vertrekken. Martínez is gecharmeerd door zijn oud-club, maar pusht niet voor een vertrek. Hij zegt ‘neen’ tegen Everton. 

87 reacties

 • wesley netnem

  4 maanden geleden
  Hier heeft hij vooral Veel meer tijd voor zijn Gezin en Familie en hij wordt zeer goed betaald !! Dus waarom meer Geld gaan verdienen en TIJD met je gezin verliezen...die tijd is Onbetaalbaar .!!
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Een grote strik errond en ophoepelen. Grootste praatjesmaker die ze in België ooit hebben gehad maar totaal onbekwaam als trainer. Met deze ploeg haalt elke trainer uit 3de provinciale veel betere resultaten.
 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  Hij is de "gouden" generatie blijven verdedigen , chapeau , want ieder die wat van voetbal kent , weet dat dit GEEN gouden generatie is , die hadden we wel in het verleden , met toppers als gerets , ceulemans , scifo , preudhomme , van moer , vd eyken en ga zo maar door , daar mag de gouden generatie hun nestels niet van knopen , veel beter dan wat hij er heeft uitgehaald zat er niet in en hij is en blijft een gentleman !
 • Jan Swennen

  4 maanden geleden
  Knap van Martinez, 98% zou vertrekken zijn.
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Deze winter proberen te winnen en dan kan hem zijn loon verdubbelen bij zijn nieuwe ploeg! Denk ook echt wel dat je als bondscoach van België een fantastische job hebt! Je hebt de vast topspelers maar de jeugd van België is echt wel top!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.