Mertens en Torreira, de andere aanwinst van Galatasaray.
Volledig scherm
PREMIUM
Mertens en Torreira, de andere aanwinst van Galatasaray. © Twitter

Marc Degryse overschouwt de stap van Dries Mertens: “De laatste in zijn carrière of zou Paul Gheysens volgend jaar een nieuw lijntje uitwerpen?”

Buitenlands voetbalDries Mertens kiest op z'n 35ste voor een avontuur bij de Turkse topclub Galatasaray. Onze huisanalist Marc Degryse vindt het een opvallende keuze, maar weet ook: “Voor Mertens maakt dat niet zoveel uit. Roberto Martínez zal hem altijd selecteren voor Qatar als hij fit is.”

9 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Zo graag in Napoli , maar 2.5 miljoen was te weinig. Wat ziet hij lieft? Napoli of the money? Nooit genoeg dus , beste tijd is voorbij, uitbollen aan monsterwedde is nu het doel.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Kijk maar eerst wat de oudjes dit seizoen uitspoken. Eens een contract getekend komen de kwaaltjes boven .
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Goed gezegd, als hij fit is... Zoals ze in Turkije vaak de botte bijl hanteren vrees ik het ergste voor balkunstenaar Dries. Als hij te gevaarlijk wordt zal hij wel geneutraliseerd worden op de hun gekende manier en belandt hij voor lange tijd in de lappenmand. Take care Dries!
 • Ghislain Fourrier

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd hoe lang Dries zijn sprookje zal duren.
 • Peter Floren

  2 maanden geleden
  Beter informeren voor je een uitspraak doet Mark, onze voorzitter heeft duidelijk gezegt dat er nooit contact is geweest met Mertens. NOOIT.