Links Mario Baudry met Verónica Ojeda, rechts Diego Maradona.
Volledig scherm
Links Mario Baudry met Verónica Ojeda, rechts Diego Maradona. © Instagram/AFP

Maradona stuurde zijn laatste audiobericht naar nieuwe partner van zijn ex en die is scherp: “Ze hebben Diego laten sterven”

Diego maradona“Draag zorg voor Veró en mijn engel.” Het laatste spraakberichtje van Diego Maradona was er eentje aan het adres van Mario Baudry. Hij is de nieuwe partner van Pluisjes ex-vriendin Verónica Ojeda, met wie Maradona zijn jongste zoontje Diego Fernando op de wereld zette. Baudry, die als advocaat zal optreden van de jongste Maradona, reageert intussen scherp op de hele zaak. “Diego’s dood was te vermijden.”

2 reacties

 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  De enige die verantwoordelijk is voor het vernielen van zijn lichaam is Diego zelf . En in deze Corona pandemie zal er wel geen ziekenwagen en personeel beschikbaar zijn geweest om ganse dagen 24/24 voor zijn huis te waken ??? 
 • Luc Vankeirsbilck

  2 maanden geleden
  Zelfs met zijn overlijden zullen er mensen zijn die er geld willen mee verdienen
 1. Hazard en Courtois ruim drie uur vast in vliegtuig: “We zitten hier als hamsters op elkaar gepakt”, duel van Atlético afgelast
  Play
  La Liga

  Hazard en Courtois ruim drie uur vast in vliegtuig: “We zitten hier als hamsters op elkaar gepakt”, duel van Atlético afgelast

  Real Madrid is na een helse tocht midden in de nacht aangekomen in Pamplona, waar het vanavond (21u) Osasuna partij geeft. Spelers en staff hadden vrijdagavond meer dan drie uur vastgezeten in het vliegtuig op de startbaan van de luchthaven Barajas in de hoofdstad. Boosdoener waren de winterste omstandigheden: een sneeuwstorm had de startbaan had bedekt met een sneeuw- en ijslaag. Een horroravond en nacht voor Eden Hazard en Thibaut Courtois. Intussen raakte bekend dat Atlético-Bilbao van vandaag afgelast is.
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"