Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Manchester United zal “nodige stappen ondernemen” na explosief interview Ronaldo, die bevestigt dat hij voor 350 miljoen naar Saoedi-Arabië kon

Buitenlands VoetbalOok in het tweede deel van zijn felbesproken interview met Piers Morgan pakte Cristiano Ronaldo uit met enkele opmerkelijke uitspraken. Zo vertelde de Portugees dat hij een aanbod van 314 miljoen pond - zo’n 350 miljoen euro - uit Saoedi-Arabië weigerde, schonk hij ook klare taal over z’n toekomst bij Manchester United én vergeleek hij zichzelf met... een aardbei. Intussen liet Manchester United weten “de nodige stappen te ondernemen”.

23 reacties

 • Peter Van Mol

  2 maanden geleden
  Penaldo staat eindelijk met de voeten op de grond. De man de ooit zijn eigen ploegmaat ging verklikken tegen de scheidsrechter omdat die volgend Penaldo in buitenspel stong…
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Was een tijd de beste spits ter wereld ,met een ongelofelijk hoog rendement ,helaas voor hem is die tijd voorbij !
 • Patrick Devogelaere

  2 maanden geleden
  Een van de beste spitsen geweest onder velen ... Ronaldo leeft meer in het verleden dan het heden, hij gedraagt zich als een gefrustreerde oud mannetje die jammerd omdat hij geen 20 jaar meer is.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Als je van jezelf zegt dat je altijd moet spelen, dan is er iets fout.Hij mag dan wel een geweldige fysiek hebben voor zijn leeftijd, maar topschutter wordt hij nooit meer in Engeland.En ook niet in Qatar.Hij wil zelf het liefst scoren, dat is zijn probleem.Messi laat Mbappé en Neymar scoren en heeft daar evenveel plezier van.Als Argentinië WK wordt en Messi scoort geen enkele goal, zal hij zich de koning te rijk voelen.Dat is het verschil met CR7. .
 • Sofie Sliggers

  2 maanden geleden
  Kort samengevat beste Cristiano , je moet beseffen dat de trainer de baas is. Jou haantjesgedrag past hier niet meer. Voetbal is een teamsport en dat blijkt jij te zijn vergeten!
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”
  Eredivisie
  15

  John Heitinga neemt over als interim-coach bij Ajax, spelers steken hand in eigen boezem na ontslag Alfred Schreuder: “Wij hebben de trainer laten vallen”

  De dagen van Alfred Schreuder (ex-Club Brugge) bij Ajax zijn geteld. Na een 1-1-gelijkspel tegen degradatiekandidaat Volendam was de maat vol voor het Amsterdamse bestuur. Ook de fans deelden tijdens de match al hun onvrede over de slechte prestaties door massaal met witte zakdoekjes te zwaaien. John Heitinga, coach van de beloften, neemt tijdelijk over.