Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © Action Images via Reuters

Lukaku, Sambi Lokonga en Leicester-Belgen bekeren verder, goal en assist Dendoncker leveren niets op

Buitenlands voetbalHeel wat Belgen in actie in de League Cup. Albert Sambi Lokonga won met Arsenal, invaller Romelu Lukaku stootte met Chelsea pas door na penalty’s. Ook de Belgen van Leicester City bekeren verder, terwijl een doelpunt en assist van Leander Denconcker niet baatten voor Wolverhampton. 

0 reacties

 1. BBC-analist Alex Scott pakt uit met felbesproken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  BBC-ana­list Alex Scott pakt uit met felbespro­ken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  De aanvoerders van zeven Europese landen - inclusief België - zullen dan toch geen One Love-band dragen op het WK Voetbal in Qatar, omdat de FIFA dreigt met sancties. Bekend BBC-analyticus Alex Scott droeg de felbesproken band vanmiddag alvast wél en vol trots naast het veld in het Khalifa International Stadium, waar Engeland en Iran om 14 uur aan hun WK begonnen. Vlak daarvoor was bekend geraakt dat Engeland was gezwicht voor de druk van de FIFA.
 2. “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschuldigt “dubbele moraal” te hebben
  Play
  247

  “Puur racisme!”: FIFA-baas Infantino haalt snoeihard uit naar Europa, dat hij ervan beschul­digt “dubbele moraal” te hebben

  FIFA-baas Gianni Infantino heeft vandaag in een fel betoog uitgehaald naar WK-critici in voornamelijk Europa. Hij noemt de kritiek op de werkomstandigheden in Qatar “ontzettend onrechtvaardig” en beschuldigt mensen in Europa van een “dubbele moraal” en “puur racisme”. “Voor wat Europa de afgelopen 3.000 jaar heeft gedaan, zouden we de komende 3.000 jaar nog excuses moeten aanbieden. En dan anderen de les gaan lezen?”
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.