Romelu Lukaku.
Volledig scherm
Romelu Lukaku. © Photo News

Lukaku maakt kans op titel van beste speler in Europa League, ook De Bruyne valt mogelijk in de prijzen

Buitenlands voetbalWordt Romelu Lukaku uitgeroepen tot beste speler van de Europa League? De spits behoort tot de drie kanshebbers, zo laat de UEFA weten. Mogelijk valt er nog een Belg in de prijzen: Kevin De Bruyne is genomineerd voor de award van beste middenvelder uit de Champions League. 

11 reacties

 • Carlos Simonis

  4 maanden geleden
  Wat een afgunst en jaloezie hier. Lukaku is gewoon een geweldige spits, die slechts een taak heeft,scoren. Hij hoeft geen 5 man te passeren, en hij hoeft niet van box to box rennen. En wat betreft geluk met scoren, dat lukt maar 1 keer per seizoen. Lukaku scoort meer dan een keer. Niet voor niets de beste topscorer aller tijden van der Rode Duivels. Dat is veel meer dan geluk, dat heet talent.
 • Lucas Ryckaert

  4 maanden geleden
  Beste Romelu, trek je niks aan van de commentaren van de gefrustreerden. Je bent met voorsprong onze beste Belgische spits...EVER ! Respect, man, voor alweer een fantastisch seizoen.
 • Ron De weze

  4 maanden geleden
  Waarom staat Neymar er altijd bij . Een goede overschatte speler .
 • Bart Jacobs

  4 maanden geleden
  Victor Vandesande... de taak van een spits is... scoren... en daardoor is hij ook spelbepalend! Als je met spelbepalend bedoelt dat hij het spel moet regelen, dan ben je bij een spits aan het verkeerde adres... dat is de taak van een middenvelder... Dus Romelu, het zou dik verdiend zijn, net zoals het voor Kevin dik verdiend zou zijn!
 • Kristof Degros

  4 maanden geleden
  Er zijn veel betere spelers dan kukeleku. Hij maakt goals, maar slechts een paar zijn knap, de rest is stuntelig en met veel geluk.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"