Volledig scherm
© AFP
3
EINDE
0
 • Romelu Lukaku 1'
 • Matteo Darmian 69'
 • Alexis Sánchez 77'

Lukaku in de vorm van zijn leven: Rode Duivel leidt Inter naar zege tegen Genoa met goal en assist

Serie AWeer was Romelu Lukaku de grote man bij Inter. Na amper 30 seconden spelen, zette hij zijn ploeg op voorsprong. Zijn achttiende van het seizoen al. Na de rust gaf hij ook nog eens de assist voor de 2-0 van Darmian. Ook invaller Alexis Sánchez pikte nog zijn doelpuntje mee. Inter verstevigt zo zijn leiderspositie.

9 reacties

 • egbert vansteenstraeten

  1 maand geleden
  Waar is de tijd dat iedereen hem door de modder trok? Blijkbaar hebben er veel hun kar gekeerd! Heb hem altijd graag gezien zelf, maar nu speelt hij in een perfect systeem in de beste competitie voor hem en je ziet het!
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Just is just ! Lukaku was zéér goed ! Maar de blinde adoratie van Populier -ook als hij barslecht is- lachwekkend aan het worden. Objectiviteit ooit van gehoord ?
 • Pieter Vermeersch

  1 maand geleden
  Ik voorspel het hier en nu. Als zij zo blijft voortdoen zal hij ooit terug een kans krijgen bij de grote jongens in een echte topcompetitie...
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Een rots en toch snel. Anderlecht product die ooit terugkeert naar de club van zijn hart, net als Kompany.
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  Romelu speelt super goed, voelt zich goed gesteund en vertrouwen. Is al bijna het gehele seizoen betrokken bij iedere gevaarlijke actie en bij ieder goal. Dit belooft wel, zijn beste jaren komen er nu aan. Hopelijk voor Romelu pakt Inter de titel, dit zou hem nog meer motiveren hard te werken en prijze te pakken, dit zou en zal Romelu wel verdienen. Is op dit moment de beste spits, scoren en assists geven. Trots en respectvol voor wat je allemaal presteert,, voor Inter.
 1. Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga
  Play
  La Liga

  Carrasco maakt knappe opener bij Betis maar Atlético wint opnieuw niet: spanning troef in La Liga

  Three horse race. De strijd om de titel in La Liga belooft een spannende te worden, zeker na nieuw puntenverlies van leider Atlético. Na verlies bij FC Sevilla de week ervoor leden ‘Los Colchoneros’ nu ook bij Betis averij op in Sevilla. Het begon nochtans goed voor de ploeg van Simeone. Niemand minder dan Yannick Carrasco opende al na vijf minuten de score. Op zijn linkerflank zette de Rode Duivel de actie in, waarna hij via Correa opnieuw in balbezit kwam. Carrasco veinsde even om de laatste verdediger op het verkeerde been te zetten en binnen te werken. Maar een kwartier later stond Betis alweer op gelijke hoogte na een assist van Moreno voor Tello. Ondanks wisselende kansen bleef het bij die 1-1. Het verdict met nog 8 matchen te spelen: Atlético 67 punten. Real 66. Barça 65. Faites vos jeux.
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez