AFP
Volledig scherm
© AFP
3
EINDE
0
 • Romelu Lukaku 1'
 • Matteo Darmian 69'
 • Alexis Sánchez 77'

Lukaku in de vorm van zijn leven: Rode Duivel leidt Inter naar zege tegen Genoa met goal en assist

Serie AWeer was Romelu Lukaku de grote man bij Inter. Na amper 30 seconden spelen, zette hij zijn ploeg op voorsprong. Zijn achttiende van het seizoen al. Na de rust gaf hij ook nog eens de assist voor de 2-0 van Darmian. Ook invaller Alexis Sánchez pikte nog zijn doelpuntje mee. Inter verstevigt zo zijn leiderspositie.

9 reacties

 • egbert vansteenstraeten

  2 maanden geleden
  Waar is de tijd dat iedereen hem door de modder trok? Blijkbaar hebben er veel hun kar gekeerd! Heb hem altijd graag gezien zelf, maar nu speelt hij in een perfect systeem in de beste competitie voor hem en je ziet het!
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Just is just ! Lukaku was zéér goed ! Maar de blinde adoratie van Populier -ook als hij barslecht is- lachwekkend aan het worden. Objectiviteit ooit van gehoord ?
 • Bart Schools

  2 maanden geleden
  Ik voorspel het hier en nu. Als zij zo blijft voortdoen zal hij ooit terug een kans krijgen bij de grote jongens in een echte topcompetitie...
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Een rots en toch snel. Anderlecht product die ooit terugkeert naar de club van zijn hart, net als Kompany.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Romelu speelt super goed, voelt zich goed gesteund en vertrouwen. Is al bijna het gehele seizoen betrokken bij iedere gevaarlijke actie en bij ieder goal. Dit belooft wel, zijn beste jaren komen er nu aan. Hopelijk voor Romelu pakt Inter de titel, dit zou hem nog meer motiveren hard te werken en prijze te pakken, dit zou en zal Romelu wel verdienen. Is op dit moment de beste spits, scoren en assists geven. Trots en respectvol voor wat je allemaal presteert,, voor Inter.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne