Romelu Lukaku maakte tegen Arsenal z'n allereerste goal voor Chelsea.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku maakte tegen Arsenal z'n allereerste goal voor Chelsea. © AFP

Liefde op het tweede gezicht: hoe Romelu Lukaku in een mum van tijd iedereen bij Chelsea heeft ingepakt

Premier LeagueMinuten aan een stuk. Zelfde zanglijn, zelfde deuntje. Romelu Lukaku (28) domineerde bij zijn binnenkomer voor Chelsea, zijn fans zorgden voor de soundtrack. Relaas van een zomermiddag in Londen. En liefde op het tweede gezicht.

10 reacties

 • Stijn Goossens

  2 maanden geleden
  Ik begrijp die terugkerende negatieve reacties op Lukaku niet. Wees blij dat we zo'n topper hebben en geniet ervan!
 • Raf Ostach

  2 maanden geleden
  Heel juist Frankie Albert! Telkens toen ze vertrokken (Kompany, Lukaku, Tielemans, Praet, Dendoncker, Doku en nu Sambi), gingen ze hier binnen de kortste keren terug staan. De enige Belgische jeugdspeler die na 2 jaar bankzitten in Engeland terugkeerde, is Bjorn Engels. Nuff said...
 • Kurt Jansen

  2 maanden geleden
  Allee 15 minuten gespeeld ( tegen het vergane Arsenal) en het is al de held van heel het seizoen ik vond de kopbal niet goed maar hier spreken ze van geweldige redding van de doelman bij mij eerder slecht gekopt We zullen het binnen 8 maand wel zien of hij het bedrag waard geweest is niemand is zo een bedrag waaard maar ja dat kunnen we voorlopig nog niets tegen inbrengen
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Lukaku wekt, net als Kompany, enkel frustraties en onnozele commentaren op bij anti-Anderlecht adepten. Hun verleden bij de recordkampioen blijft een doorn in het oog van sommigen (géén voetballiefhebbers) maar supporters van provinciale clubjes.
 • Steven OTTOY

  2 maanden geleden
  goede voetballer topspits maar veel te veel show. eerste match en hoeveel keer heeft hij geknield, kruistekens gemaakt, handen in de lucht gestoken, emblemen en truitjes gekust en wat nog allemaal? veel te veel streken!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.