Romelu Lukaku maakte tegen Arsenal z'n allereerste goal voor Chelsea.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku maakte tegen Arsenal z'n allereerste goal voor Chelsea. © AFP

Liefde op het tweede gezicht: hoe Romelu Lukaku in een mum van tijd iedereen bij Chelsea heeft ingepakt

Premier LeagueMinuten aan een stuk. Zelfde zanglijn, zelfde deuntje. Romelu Lukaku (28) domineerde bij zijn binnenkomer voor Chelsea, zijn fans zorgden voor de soundtrack. Relaas van een zomermiddag in Londen. En liefde op het tweede gezicht.

10 reacties

 • Stijn Goossens

  1 jaar geleden
  Ik begrijp die terugkerende negatieve reacties op Lukaku niet. Wees blij dat we zo'n topper hebben en geniet ervan!
 • Raf Ostach

  1 jaar geleden
  Heel juist Frankie Albert! Telkens toen ze vertrokken (Kompany, Lukaku, Tielemans, Praet, Dendoncker, Doku en nu Sambi), gingen ze hier binnen de kortste keren terug staan. De enige Belgische jeugdspeler die na 2 jaar bankzitten in Engeland terugkeerde, is Bjorn Engels. Nuff said...
 • Kurt Jansen

  1 jaar geleden
  Allee 15 minuten gespeeld ( tegen het vergane Arsenal) en het is al de held van heel het seizoen ik vond de kopbal niet goed maar hier spreken ze van geweldige redding van de doelman bij mij eerder slecht gekopt We zullen het binnen 8 maand wel zien of hij het bedrag waard geweest is niemand is zo een bedrag waaard maar ja dat kunnen we voorlopig nog niets tegen inbrengen
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Lukaku wekt, net als Kompany, enkel frustraties en onnozele commentaren op bij anti-Anderlecht adepten. Hun verleden bij de recordkampioen blijft een doorn in het oog van sommigen (géén voetballiefhebbers) maar supporters van provinciale clubjes.
 • Steven OTTOY

  1 jaar geleden
  goede voetballer topspits maar veel te veel show. eerste match en hoeveel keer heeft hij geknield, kruistekens gemaakt, handen in de lucht gestoken, emblemen en truitjes gekust en wat nog allemaal? veel te veel streken!
 1. Iran wil VS uit WK smijten nadat Amerikaanse voetbalbond Iraanse vlag zonder embleem toont
  30

  Iran wil VS uit WK smijten nadat Amerikaan­se voetbal­bond Iraanse vlag zonder embleem toont

  Iraanse staatsmedia hebben opgeroepen om de VS uit het WK voetbal te schoppen nadat de Amerikaanse voetbalbond de Iraanse vlag op zijn sociale media heeft veranderd om steun te betuigen aan de demonstranten in Iran. De VS en Iran zijn al jaren gezworen vijanden. Beide landen treffen elkaar morgen in de laatste groepswedstrijd en kunnen zich alle twee nog plaatsen voor de achtste finales.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.